Після 24 лютого життя багатьох українців просто перевернулося догори дригом. У багатьох із нас щось трапилося вперше у житті. Про те, що вперше сталося в житті українських виконавців Артема Пивоварова, Jerry Heil та лідера гурту Kalush Orchestra Олега Псюка, можна почути у пісні «Таке вперше» музикантів BRYANGIN & ARKUSH.

Артем Пивоваров зізнався, що «вперше відчував безсилля від того, що не може впливати на безпеку своїх близьких людей», а Jerry Heil змушена була залишити свій дім. А харизматичні музики BRYANGIN & ARKUSH створили пісню, в якій зібрали свої переживання, які, як виявилося, близькі багатьом. Про це свідчить популярність треку в соцмережах.

«Цю пісню ми написали разом. Наші думки та відчуття схожі, тому, мабуть, коли ми зустрілися і почали працювати разом, ця робота з'явилася сама собою. Війна змушує замислитися та переоцінити своє життя, яке було «до»... Музиканти всі свої емоції та переживання намагаються передати музикою. Так само й ми. Ми хочемо донести цією піснею людям, що їхня віра і об'єднаність — це найсильніша зброя. У якому б куточку світу ми не були — ми все одно залишаємось єдиними. Ми віримо, зовсім скоро це все скінчиться, і кожен повернеться до рідного дому. Разом ми сила!» — коментують трек «Таке вперше» виконавці.


Вам буде цікаво почитати на Ivona: