Українці - свободолюбива та вільна нація. А після 24 лютого ми стали найсміливішою нацією світу. Пісня «Мій Бій» про боротьбу за добро, за майбутнє, за життя! Співачка BATURA - автор усіх своїх пісень. Трек «Мій Бій» був написаний в перші дні повномасштабного вторгнення. Текст та мелодія пісні прийшли співачці одного ранку, коли війська рашистів наступали на Київ.

«Я так свято вірю в перемогу України, що вся пісня сповнена впевненості та рішучості. Як ми захочемо – так і буде. Бог з нами. Тоді хто може бути проти нас?»
 
«Моя родина походить із Західної України, два прадідусі були репресовані, а їх діти, мої дідусі, виросли безбатченками. Пам’ять про масові репресії українців російськими совєтами - це біль мого роду, що все життя був зі мною. Моя родина завжди знала, що таке боротьба за свободу, тому з самого дитинства я розуміла, якими важкими втратами та горем ми вибороли незалежність України. «Мій бій» – це життєстверждуюча пісня, ода боротьбі за свободу, яка в генах кожного Українця», – розповіла співачка.


 

Читайте також: Военные и патриотические песни, которые поднимают дух украинцев и дарят надежду на победу Украины

BATURA вирішила боротися не лише на культурному фронті, а і на військовому – тому створила благодійний фонд допомоги армії «Новий Світ Україна». Всі гроші від монетизації своєї музики співачка також направить у фонд. 
 

«Військове спорядження, оптика, дрони, автомобілі, медикаменти – головні напрямки нашої роботи по забезпеченню війська. Зібрати 1000000 гривен на 10 дронів DJI - головне завдання фонду сьогодні. Ми хочемо зберегти життя наших військових, закуповуючи все необхідне для їх ефективної протидії ворогу. Адже поки вони живі – ми в безпеці», – говорить BATURA.


 

Читайте також: ТОП-7 мировых артистов, которые выпустили песни в поддержку Украины

Відео на трек «Мій Бій» зняли у серці Києва, на Майдані Незалежності, який є символом боротьби українського народу за свободу. Також задіяні Софіївська та Михайлівська площі, які є для співачки неймовірними місцями сили. 
 
До монтажу увійшли кадри сильної та незламної авіації України: cталеві пташки та воїни світла, що ними керують. Українська армія сильна як ніколи і вона обов’язково поверне життя в кожен куточок нашої Батьківщини.


Вам буде цікаво прочитати на Ivona: