Відома українська виконавиця Софія Ротару, яку неодноразово критикували за замовчування війни та виступи в РФ після 2014 року, вперше із 24 лютого розсекретила свою гуманітарну діяльність. Про те, як вона допомагає українцям, які постраждали від бойових дій, артистка вирішила розповісти у важливу для себе дату — 7 серпня вона відзначила ювілей.

Читайте також: ТОП-3 знаки, яким пощастить у серпні 2022

У день свого 75-річчя Софія Михайлівна приїхала до села Маршинці в Чернівецькій області. Знаменитість опублікувала в Інстаграм знімок, де вона позувала на порозі рідного дому. 

«Приїхала в місце сили! Тут я народилася, росла, пішла до школи. Тут я почала співати. Рідні Маршинці нагадали мені, як важливо не втратити почуття причетності до своєї Землі, відчувати зв'язок із тими, хто дав тобі життя, виховав та підтримував у твоїх починаннях. Я рідко пишу, але сьогодні маю два приводи. Мій Ювілей та дуже важливий День гуманітарної ініціативи, яку я підтримую з перших днів початку повномасштабної війни», — поділилася Ротару.

Співачка написала, що підтримує проект «БОН бокс», який піклується про дружин та дітей військовослужбовців, які пішли на фронт, та матерів з дітьми, які втратили батька та чоловіка на цій війні. Ротару попросила підписників приєднатися до цієї ініціативи.

«Трохи незвичайна для мене роль, не звикла допомагати «на публіку», ще складніше мені просити про допомогу. Але саме цього дня, разом із Вашими теплими привітаннями та словами підтримки, якими Ви оточуєте мене вже багато років, хочу звернутися з проханням підтримати тих, кому зараз важко, хто справді потребує нашої допомоги. Давайте разом зробимо це добре!», — звернулася до користувачів Мережі артистка.

Крім того, Софія Михайлівна написала, що не планувала гучного святкування свого дня народження, і додала, що у свій ювілей молитиметься за закінчення війни в Україні.

«Сьогодні не час святкувати Ювілей, сьогодні я молюся, щоб, як завжди, за кілька тижнів після мого Дня народження, ми святкували День Незалежності України! Щоб якнайшвидше, замість повітряних тривог, у кожному будинку, у кожній родині, у кожному місті нашої прекрасної України звучали пісні про Любов і Мир!», — заявила Ротару.


Вам буде цікаво прочитати на Ivona: