У середу, 15 червня, оргкомітет національного конкурсу краси «Міс Україна Всесвіт» оголосив ім'я нової володарки титулу. Так, представницею нашої країни на конкурсі «Міс Всесвіт-2022», який відбудеться у грудні у Коста-Ріці, стане Вікторія Апанасенко із Чернігова.

Читайте також: Зіркові біженці: до яких країн втекли від війни українські знаменитості

Зазначимо, що через військові дії на території України цьогорічний національний відбір не проводився. А титул «Міс Україна Всесвіт» був переданий Вікторії, яка у 2021 році посіла друге місце, ставши «Першою Віце-Міс Україна Всесвіт».

«У зв’язку з повномасштабною війною в Україні Оргкомітет «Міс Україна Всесвіт» відмовився від традиційного святкового шоу цього року. Порадившись із партнерами з Miss Universe, було прийнято рішення передати титул «Міс Україна Всесвіт» Вікторії Апанасенко, «I Віце-Міс Україна Всесвіт2021», — йдеться в офіційній заяві.

Відомо, що Апанасенко закінчила факультет психології КНУ ім. Тараса Шевченка за спеціальністю «Соціальна робота». Крім того, вона будує модельну кар'єру та активно підтримує українські бренди. Під час війни 28-річна Вікторія займається волонтерською діяльністю. Дівчина допомагає столичному закладу Naive готувати їжу для батальйонів ЗСУ та літніх людей, а також забезпечує продуктами харчування, медикаментами та засобами гігієни дітей, літніх людей та переселенців.

Перегортайте карусель, щоб переглянути всі фотографії:


Вам буде цікаво прочитати на Ivona: