Відомий український виконавець, фронтмен гурту «Бумбокс» Андрій Хливнюк, який нещодавно вирушив до окупованих областей на сході України, розсекретив, чим займається під час війни.

Читайте також: Украинские звезды, которые служат в ВСУ и теробороне

В інтерв'ю Дмитру Гордону артист розповів, що зараз служить у вогневій підтримці патрульної поліції та розвозить гуманітарну допомогу. За словами Андрія, разом зі своїми колегами він доставляє українцям ліки та продукти, а також відвозить медпрацівників.

«Ми розвозимо ліки та доставляємо лікарів, які допомагають ставити діагнози. Розвозимо найнеобхідніші вантажі: інсулін, ліки від високого тиску, іноді роздаємо разом із хлібом, олією, з якимись базовими продуктами», — розповів співак.

Хливнюк додав, що рашисти довели українців в окупації до того, що вони плачуть, отримавши від волонтерів буханець хліба.

«Люди плачуть, коли їм даєш буханець хліба. Фашистська російська окупація довела багатющу хлібо-сольну країну до того, що люди, які знаходилися в підвалах під бомбардуваннямита не запаслись продуктами та ліками базовими, коли їм українські солдати дають буханець хліба або пляшку олії, вони просто плачуть. Ось свідком якої ситуації я був і є далі», — поділився музикант.


Вам буде цікаво прочитати на Ivona: