У Мережі заговорили про можливе розставання американського актора, режисера та продюсера Сильвестра Сталлоне та колишньої моделі Дженніфер Флавін після 25 років шлюбу та народження трьох дочок.

Читайте також: Справжній вік зірок: хто виглядає молодшим за свої роки

Прихильники пари помітили, що 76-річний Сталлоне на правому плечі поверх тату з обличчям дружини, яка молодша за нього на 22 роки, набив зображення собаки з фільму «Роккі». Крім того, користувачі Інстаграм з'ясували, що Дженніфер не підписана на сторінку чоловіка. До того ж, Флавін нещодавно поділилася фотографією з дочками і підписала її так: «Ці дівчата — мій пріоритет. Решта не важливо. Нас четверо назавжди».

Представник Сталлоне прокоментував інформацію про розлучення актора з дружиною. У заяві для видання Daily Mail він зазначив, що всі чутки — це просто непорозуміння.

«Сталлоне мав намір оновити зображення татуювання своєї дружини Дженніфер, проте результати виявилися незадовільними і, на жаль, не піддаються виправленню. У результаті йому довелося перекрити вихідне зображення татуюванням свого пса з "Роккі", Буткуса», — пояснив представник Сильвестра.

Крім того, чоловік додав, що Сталлоне любить свою родину. Зараз актор разом із дружиною та їхніми трьома дітьми — 25-річною Софією, 24-річною Сікстін та 20-річною Скарлетт, знімається в реаліті-шоу на Paramount+.

Дружина і дочки Сильвестра Сталлоне
Дружина і дочки Сильвестра Сталлоне
Getty Images


Вам буде цікаво прочитати на Ivona: