Джонні Депп та його нещодавно виявлена ​​дівчина Джоель Річ, яка стала адвокаткою, переховувалися на очах протягом кількох місяців. Незважаючи на відсутність будь-якої офіційної ролі у переможному судовому процесі кінозірки у справі про дифамацію проти колишньої дружини Ембер Херд на початку цього року, Річ була сфотографована в будівлі суду округу Ферфакс у Вірджинії майже кожен божий день протягом тижневого судового розгляду, який тривав з 11 квітня до 1 червня.

Читайте також: Помітно постарів: у Мережі показали, як Джонні Депп виглядає без бороди та вусів

37-річна лондонська адвокатка представляла 59-річного Деппа в його справі про наклеп у Великобританії проти Sun ще в 2020 році. Незважаючи на юридичні втрати, парі пощастило у коханні.

Згідно з нескінченними фотографіями всередині та зовні будівлі суду, Річ — партнерка юридичної фірми Schillings — приходила з зіркою «Піратів Карибського моря», сідала слідом за ним у першому ряду і виїжджала в одному транспортному засобі.

Читайте також: Джонні Деппа звинуватили у крадіжці тексту з тосту колишнього в'язня

У якийсь момент папараці навіть упіймали Джоель, яка нахилилася і посміхалася, коли Депп показував їй щось на своєму телефоні. Хоча закохані зберігали професійне ставлення один до одного, джерело повідомило Us Weekly, що вона справді була там із «особистих» причин — переважно, щоб «підтримати» свого чоловіка.

Читайте також: Вайнона Райдер розсекретила, хто допоміг їй пережити розірвання заручин із Джонні Деппом

Неясно, коли їхні стосунки стали романтичними, а представники актора не хочуть коментувати особисте життя Деппа. Тим не менш, інсайдер Us Weekly розповів, що ці двоє зустрічатимуться «обережно» у готелях на ранніх етапах їхнього залицяння.

«Їхня хімія зашкалює», — сказав інформатор. «Між ними все серйозно. Вони реальні».

Читайте також: Джонни Депп выиграл судебное дело против назойливой бывшей

Зазначимо, Річ - мати двох дітей, яка знаходиться в процесі розлучення, хоча, мабуть, вона була одружена, коли зустріла Деппа. Незважаючи на її явну присутність під час судового процесу, що набув широкого розголосу у справі про наклеп, фанати були переконані, що зірка «Едвард руки-ножиці» таємно зустрічається з однією зі своїх американських адвокаток, а саме Каміллою Васкес. Але вона швидко заспокоїла млин чуток, назвавши звинувачення «сексистськими» та «неетичними».

«Я дуже дбаю про своїх клієнтів, і ми, очевидно, зблизилися», - сказала вона журналу People у червні. «Але коли я говорю «ми», я маю на увазі всю команду, включаючи, звичайно ж, і Джонні».


Вам буде цікаво почитати на Ivona: