Голлівудська акторка Вайнона Райдер стала головною героїнею нового випуску Harper's Bazaar. В інтерв'ю журналу 50-річна знаменитість уперше розповіла, як важко їй далось розірвання стосунків із актором Джонні Деппом.

Читайте також: Зіркові пари українського шоу-бізнесу з великою різницею у віці

Пара закрутила роман під час спільних зйомок у картині «Едвард руки-ножиці» 1989 року. Через півроку романтичних стосунків Вайнона та Джонні вирішили побратися. Проте до весілля справа так і не дійшла. Актори розірвали заручини у 1993 році.

За словами Райдер, вона дуже страждала через розлучення. До того ж, у неї була важка депресія через тиск голлівудської слави. Кінозірка зазначила, що в той період почувалася героїнею фільму «Перерване життя» Сюзанною Кайсен, яка півтора роки провела у психіатричній лікарні після спроби самогубства.

Також Вайнона розсекретила, хто із зіркових колег допоміг їй пережити тяжкий період у житті. Мішель Пфайффер, з якою Райдер разом знімалася в «Епосі невинності» 1993 року, підтримала її. Пфайффер нагадала Вайноні, що все, що збиває з пантелику зникає, і життя зрештою знову стає нормальним.

«Я пам'ятаю, як Мішель казала: «Це минеться». Але я не могла цього почути. Я ніколи про це не говорила. Є частина мене, яка є дуже особистою. Я маю таке місце в серці для тих днів. Але для когось молодшого, який виріс у соціальних мережах, це важко описати», — поділилася актриса.


Вам буде цікаво прочитати на Ivona: