Британська актриса Флоренс П'ю (Олена Бєлова у «Чорній вдові» та Емі Марч у «Маленьких жінках») та американський актор, режисер і сценарист Зак Брафф (Джон «Джей Ді» Доріан у серіалі «Клініка») більше не разом.

Читайте також: Дружина Віталія Кличка прокоментувала його заяву про розлучення

Новина про розставання зіркової пари, різниця у віці якої становить 21 рік, стала відомою з нового інтерв'ю П'ю для вересневого випуску Harper's Bazaar Icons. Номінантка на «Оскар» підтвердила чутки про те, що розрив її трирічних стосунків із Браффом стався ще на початку року.

«Ми намагалися зробити цей розрив так, щоб світ не дізнався про це, тому що це були стосунки, про які кожен має свою думку. Ми просто відчували, що щось подібне справді принесе нам користь, оскільки мільйони людей не будуть говорити нам, які вони щасливі, що ми не разом. Отже, ми це зробили. У мене автоматично перехоплює горло, коли я говорю про це», — поділилася Флоренс.

Читайте також: Чорна смуга: ТОП-3 знаки зодіаку, яким не пощастить цього тижня

26-річна кінозірка зізналася, що роман із 47-річним Бреффом став для неї «жорстоким і агресивним» досвідом через переслідування папараці та нападки користувачів соцмереж.

«Кожного разу, коли я відчуваю, що ця межа була перетнута в моєму житті, чи то папараці, що знімають особисті моменти, чи моменти, які навіть не є реальними, чи каналами пліток, які спонукають представників громадськості ділитися особистими моментами відомих людей, що йдуть вулицею, я думаю, що це неймовірно неправильно. Я не думаю, що слід спостерігати за кожним аспектом життя і писати про людей лише тому, що вони мають таку роботу. Ми не підписалися на реаліті-шоу», — висловилася про працівників ЗМІ актриса.

Нагадаємо, що П'ю та Брафф почали зустрічатися у 2019 році. Минулого року стало відомо, що у соцмережах Флоренс отримувала погрози та образи від шанувальниць Зака.


Вам буде цікаво прочитати на Ivona: