У суботу, 10 вересня, о 12:59 за київським часом відбудеться перша повня осені 2022 року. Астрологічне явище збігатиметься не тільки з ретроградним Меркурієм, але ще й буде ускладнене ретроградним Нептуном.

Читайте також: ТОП-3 знаки зодіаку, яким не уникнути скандалів у вересні 2022

Таке поєднання внесе в наше повсякденне життя плутанину. Все йтиме не за планом, тому потрібно відмовитися від важливих рішень.

Водночас Повний місяць у Рибах в аспекті секстилю до Урану обіцяє раптові зміни та несподівані новини. Деяким знакам зодіаку у цей період круто пощастить у фінансових справах. Розповідаємо, на кого незабаром чекає прибуток.

Лев

У повню 10 вересня Леви зможуть не лише розрахуватися з боргами, а й отримати великий прибуток від несподіваного джерела. День вдалий для фінансових операцій, які стосуються нерухомості.

Риби

Читайте також: Після смерті Єлизавети II члени королівської родини отримають нові титули

Риби зможуть знайти ще одне джерело доходу або отримати прибавку до зарплати на роботі. В цілому, весь день буде успішним у фінансових справах.

Скорпіон

Великий прибуток чекає на Скорпіонів, які 10 вересня наважаться на власний бізнес. А ті представники знака, які ще не готові до відкриття своєї справи, матимуть змогу одержати підвищення посади, премію чи прибавку до зарплати.


Вам буде цікаво прочитати на Ivona: