Всі ми маємо різні характери, а, отже, і старіємо по-різному. Хтось із знаків зодіаку не дочекається моменту, коли на пенсії гратиметься із онуками, а інші до останнього відтягуватимуть процес старіння походами до косметолога.

Овен

Читайте також: Каких знаков зодиака больше всего среди знаменитостей

Овни бояться старіти, тому робитимуть усе, щоби продовжити молодість. Для цього вони одягатимуться як сучасна молодь та присвячуватимуть увесь вільний час розвагам. У похилому віці впертість Овнів посилиться. Дітей та онуків вони постійно повчатимуть, посилаючись на свій величезний життєвий досвід.

Телець

Представники цього знака вважаються найяскравішим прикладом скупих і вічно чимось незадоволених бабусь та дідусів. У літньому віці Тельці люблять пліткувати і критикувати оточуючих. Крім того, Тельці люблять добре поїсти. У старості вони навчаться готувати найскладніші страви і наберуть кілька зайвих кілограмів.

через GIFER

Близнюки

Більш недовірливих персон не знайти! Їм завжди здається, що у них є якісь проблеми зі здоров'ям та зовнішнім виглядом. Тому Близнюки у літньому віці активно відвідуватимуть лікарів та косметологів. При цьому за фігуру вони не переживають, адже часто вона залишається в них такою ж, як у юності. Крім того, представники знака навіть у старості не проти освоїти нову навичку.

Рак

У літньому віці Раки живуть забезпечено, оскільки все життя збирали гроші на старість. Представники знака займатимуться вихованням онуків, а якщо їх у них нема, то знайдуть собі хобі або почнуть опановувати нову професію. З Раків виходять ідеальні бабусі та дідусі. Спадкоємцям цікавіше з ними спілкуватися, ніж із ровесниками.

через GIFER

Лев

Леви створені для того, щоб бути у центрі уваги. У старості їм постійно не вистачає турботи родичів та знайомих. Вони буквально мучать близьким своїми перебільшеними історіями та моралями. До старості представники знаку накопичують солідні суми грошей і з радістю роздають онукам.

Діви

Діви на старості стають буркотливими, прискіпливими і дріб'язливими. Вони з тих бабусь і дідусів, які пліткують на лавці під під'їздом та критикують сучасну молодь. Їхній перфекціонізм не дає нікому спокою, адже Діви вимагають від оточуючих ідеального виконання завдань. При цьому представники знака у літньому віці вкрай стурбовані своєю зовнішністю. Як і в юності залишаються такими ж модниками і не відмовляються від омоложуючих процедур і занять спортом.

via GIPHY

Терези

Терези дуже бояться змін у зовнішності, які приходять з віком. Нерідко вони скуповують півмагазину косметики або взагалі лягають під ніж пластичного хірурга. Навіть у 80 років вони всіх переконуватимуть, що їм трохи за 40. У літньому віці у Терезів повністю зникає почуття сорому та страху. Вони з тих бабусь і дідусів, які дозволятимуть онукам будь-які пустощі.

Скорпіон

У літньому віці Раків переповнює почуття власної величі та важливості. Вони щиро вірять, що молоде покоління зобов'язане користуватися їхніми порадами і виконувати будь-які накази, адже мудрішого за них нікого у світі немає. Крім того, з віком Раки стають дуже песимістичними.

через GIFER

Стрілець

Стрільці в старості оточуватимуть себе молодим поколінням. На публіці вони з'являтимуться у трендовому молодіжному одязі з яскравим кольором волосся та на високих підборах, щоб приховати свій справжній вік. Для онуків Стрільці стають найкращими друзями. Адже їх мудрі поради ніколи не перетворюються на старече бурчання.

Козеріг

Чим старші стають Козерога, тим більше отримують задоволення від життя. На пенсії вони починають житидля  собе: подорожують, освоюють нові навички, розважаються і навіть заводять романи. Якщо в молодості Козероги — серйозні та відповідальні люди, то в старості вони поводяться як діти.

через GIFER

Водолій

Читайте також: ТОП-3 знака, которые никогда не подчиняются

Водолії з нетерпінням чекають на пенсію, щоб піти на заслужений відпочинок. Щоправда, ледарять вони лише кілька тижнів. А далі складають довгі списки із планами. При цьому представникам знака вдається абсолютно все встигати. А якщо в них все одно занадто багато вільного часу, то знову влаштовуються на роботу. Адже сидіти вдома з онуками — це для Водоліїв справжнє катування. Крім того, Водолії вважають, що ніколи не пізно розпочати щось нове. Тому на пенсії вони вчаться керувати автомобілем, займаються йогою, переїжджають жити в село і навіть катаються на сноуборді.

Риби

А ось Риби, навпаки, в старості намагаються не займатися складанням списку завдань на день і більше часу присвячують відпочинку. у похилому віці переключаються на сімейні цінності і люблять гуляти з онуками. Зазначимо, що Риби панічно бояться настання старості. Майже щовечора вони переглядатимуть фотографії з юності та підбиватимуть різні підсумки.


Вам буде цікаво прочитати на Ivona: