Чимало українок пишаються своїми другими половинками, які пішли захищати батьківщину від російських окупантів. У той же час вони сильно переживають за життя своїх коханих чоловіків, і з нетерпінням чекають на них вдома з перемогою.

Відомі українські виконавиці, акторки, ведучі не стали винятком. Розповідаємо, чиї чоловіки вирушили служити до ЗСУ чи ТРО після вторгнення РФ.

Марічка Падалко

Читайте також: Дженніфер Лопес та Бен Аффлек одружилися: перші фото з весілля зіркової пари

Ведуча ТСН Марічка Падалко розповіла підписникам в Інстаграм, що її чоловік, журналіст та експолітик Єгор Соболєв записався до терооборони у перші дні вторгнення РФ. Він відмовився спілкуватися зі своїми батьками із Росії після того, як побачив, що рашисти зробили в Ірпені. За словами Падалко, Єгор заявив, що відновить спілкування з батьком і матір'ю, коли вони розкаються як громадяни РФ.

Наталка Карпа

Напередодні 24 лютого співачка Наталка Карпа зізналася, що обговорює з чоловіком, громадським діячем, політиком та учасником АТО Євгеном Тереховим розлучення. Однак, після початку війни подружжя відклало свої сімейні проблеми, щоб зосередитися на захисті батьківщини та їхньої маленької дочки.

Карпа разом із 2-річною Златою поїхала на Західну Україну, де займається волонтерством. А Терехов залишився служити у Києві та виконувати бойові завдання у східних областях. Коли у Євгена з'являється можливість ненадовго залишити службу, він одразу їде у Львів до родини. Так, кілька тижнів тому Наталка показала зворушливе відео зустрічі дочки з татом-військовим.

Alyosha

Чоловік співачки Alyosha Тарас Тополя з командою своєї групи «Антитіла» вступив до сухопутних військ, а саме до сил Територіальної оборони. За словами артиста, на його підрозділі лежить величезна відповідальність за порятунок людей. Разом із товаришами по службі він забезпечує українців у східних областях медикаментами, надає першу медичну допомогу та евакуює поранених.

Alyosha з двома синами та дочкою кілька місяців провела в США, проте нещодавно вирішила повернутися в Україну.

Наталка Денисенко

Актриса Наталка Денисенко зазначила, що служба чоловіка, актора Андрія Фединчика, у ЗСУ стала періодом найдовшої розлуки у їхньому спільному житті. За словами Денисенка, в армії Андрій сильно змінився і став «справжнім військовим». Цікаво, що рішення про службу Федінчик ухвалив ще до 24 лютого, коли у ЗМІ все частіше з'являлися заголовки про можливе вторгнення.

Наталка Денисенко і Андрій Федінчик Фото: instagram.com/natalka_denisenko
Наталка Денисенко і Андрій Федінчик Фото: instagram.com/natalka_denisenko

Євгенія Гапчинська

Відома українська художниця Євгенія Гапчинська в ефірі каналу «1+1» розсекретила, що її чоловік Дмитро у перший же день повномасштабної війни пішов служити у ВСУ кулеметником. За словами ілюстратора, чоловік за час бойових дій схуд на 15 кілограм і втратив 6 зубів. Євгенія додала, що її будинок у Макарівському районі було розгромлено росіянами.


Вам буде цікаво прочитати на Ivona: