Оля Полякова

Українська співачка Оля Полякова тривалий час гастролювала з благодійними концертами Європою та Америкою. Кілька місяців вона жила у Франції у своєї близької подруги, блогерки Ніки Білоцерківської. Нещодавно артистка вирішила повернутися до України, проте двох доньок — Марію та Алісу, побоялася забирати на батьківщину. Дівчата все ще перебувають за кордоном.

Лілія Ребрик

Читайте також: Софі Тернер народила Джо Джонасу другу дитину

Відома телеведуча та актриса Лілія Ребрик переживає через розлуку з двома доньками — Діаною та Поліною. Два місяці разом із чоловіком та дітьми Лілія жила у батьків у Чернівцях. Потім вона з Андрієм повернулися до Києва, а дітей вирішили залишити на Західній Україні.

Камалія

Співачка Камалія деякий час жила разом із чоловіком Мохаммадом Захуром та їхніми дітьми-двійнятами Арабеллою та Мірабеллою у Великій Британії. За кордоном артистка активно гастролювала та збирала гроші для біженців. Наприкінці червня Камалія повідомила, що вирішила все ж таки повернутися до Києва.

Джамала

Переможниця Євробачення-2016 на початку війни вивезла синів до Туреччини до своєї сестри, а сама вирушила у благодійне турне. За словами Джамали, через щільний графік вона вперше змогла спокійно вийти на прогулянку з Еміром-Рахманом і Селім-Гіраєм у Стамбулі лише через три місяці після вторгнення РФ в Україну.


Вам буде цікаво прочитати на Ivona: