Відома американська актриса та співачка Дженніфер Лопес офіційно стала дружиною голлівудського актора Бена Аффлека. Декілька західних ЗМІ отримали свідоцтво про шлюб зіркової пари, яка зійшлася минулого року через 17 років після розриву. Церемонія відбулася 16 липня у Лас-Вегасі. Згідно з документом, Дженніфер вирішила взяти прізвище нового чоловіка.

Читайте також: ТОП-5 найкасовіших фільмів першої половини 2022 року

У Мережі вже з'явилися перші кадри з весілля Бена та Дженніфер. Кількома знімками поділився стиліст Лопес Роб Зангарді. А її перукар Кріс Епплтон показав відео, де співачка знята у весільній сукні.

52-річна Лопес підтвердила, що вийшла заміж у своєму блозі On The JLo. Акторка поділилася подробицями їхнього з Аффлеком весілля, що відбулося в Little White Wedding Chapel. Нову публікацію зірка підписала як «Місіс Дженніфер Лінн Аффлек».

«Ми зробили це. Любов прекрасна. Кохання добра. І виявляється, кохання терпляче. Двадцять років терпіння. Минулої ночі ми прилетіли до Вегасу, стояли в черзі за ліцензією з чотирма іншими парами. Ми ледве встигли дістатися маленької білої весільної каплиці до півночі. Отже, з найкращими свідками, яких тільки можна собі уявити, сукнею зі старого фільму та курткою з шафи Бена, ми прочитали наші власні клятви у маленькій каплиці та подарували один одному обручки, які будемо носити до кінця наших днів. Це було найкраще весілля, яке ми могли собі уявити. Те, про яке ми мріяли давним-давно, і те, яке стало реальністю (на очах штату, Лас-Вегаса, рожевого кабріолету та один одного) у дуже-дуже довгому минулому. Коли любов справжня, єдине, що має значення у шлюбі, — це обіцянка одне одному , яку ми даємо, любити, дбати, розуміти, бути терплячими, люблячими та добрими один до одного. У нас це було. І багато іншого. Найкраща ніч у нашому житті», — поділилася подробицями церемонії одруження Дженніфер.

Деталі весілля Дженніфер Лопес и Бена Аффлека ©onthejlo.com
Деталі весілля Дженніфер Лопес и Бена Аффлека ©onthejlo.com

Нагадаємо, що Аффлек вперше зробив пропозицію Лопес ще в 2002 році, але через 2 роки пара розійшлася. Вдруге вони заручились три місяці тому.

Вам буде цікаво прочитати на Ivona: