Зіркові мами поділилися досвідом домашніх пологів та назвали причини, через які вирішили народжувати дітей не в медичній установі.

Хіларі Дафф

Читайте також: День народження Віри Фарміґи: ТОП-10 найкращих ролей голлівудської акторки українського походження

Американська виконавиця і акторка Хіларі Дафф народила другу і третю дитину вдома. За словами знаменитості, народження Бенкс у 2018 році було загалом позитивним, хоча й тривалим досвідом. А ось появу на світ дівчинки Мей у минулого року Хіларі описала більш детально у своєму Інстаграм, і навіть показала фото. За словами знаменитості, домашні пологи вона обрала, щоб почувати себе в безпеці, мати ідеальну кількість вільного простору, і щоб поряд знаходилися близькі люди. За процесом спостерігали чоловік артистки та її мама.

Ешлі Грем

Відома модель Ешлі Грем народила первістка, сина Ісаака, у пологовому басейні у своєму будинку в Брукліні. Процес тривав 6 годин. Другі пологи знаменитість теж вирішила провести у домашній обстановці. Однак цього разу народження близнюків Романа та Малачі далося їй дуже важко. Ешлі мало не померла через втрату літра крові. За словами зірки, вона різко знепритомніла, після чого акушеркам довелося перевернути її і тиснути пальцем над тазовими кістками, щоб зупинити кровотечу. Також їй кололи окситоцин.

Сінді Кроуфорд

Знаменитій супермоделі Сінді Кроуфорд не хотілося привертати до себе зайвий раз увагу, особливо в такий відповідальний момент. Тому вона викликала акушерок додому і в присутності чоловіка народила сина Преслі. Дочка Каю зіркова мама також народила у своєму будинку в Лос-Анжелесі.

Сінді Кроуфорд
Сінді Кроуфорд
Getty Images

Жизель Бундхен

Знаменита бразильська модель Жизель Бюндхен вважала за краще народжувати у звичній комфортній обстановці і навіть відмовилася від знеболювання, щоб відчути цей момент. Двох своїх дітей — сина Бенджаміна та дочку Вівіан — Жизель народила у воді у ванній.

Жизель Бундхен
Жизель Бундхен
Getty Images

Демі Мур

Колишня дружина Брюса Вілліса Демі Мур усіх трьох дочок — Скаут, Таллулу та Румер — народила в домашній обстановці. Цікаво, що, крім акушерок, під час появи дітей були присутні оператори, які знімали на камеру весь процес.

Демі Мур
Демі Мур
Getty Images

Памела Андерсон

Зірка Playboy Памела Андерсон обох синів, Брендона та Ділана, теж народжувала вдома, адже там максимально комфортна та спокійна обстановка. Допомагали акторці акушерка та доула (жінка, яка супроводжує вагітну під час пологів).

Памела Андерсон
Памела Андерсон
Getty Images

Джессіка Альба

Читайте також: Українській акторці дісталася головна роль у серіалі Netflix

Актриса Джессіка Альба разом із чоловіком вирішила, що їхня молодша дочка Хевен має з'явитися на світ удома. За словами зірки, коли показалсь голівка малечі, дівчинка все ще була всередині плодового міхура, що трапляється вкрай рідко. Пологи пройшли без ускладнень Проте актриса відзначила, що такий досвід підійде не всім. На думку Джессіки, народжувати в домашній обстановці набагато складніше.

Джессіка Альба
Джессіка Альба
Getty Images

Елісон Ханніган

Зірка серіалу «Баффі — винищувачка вампірів» Елісон Ханніган зважилася на домашні пологи після перегляду документального фільму «Пологи як бізнес» (The Business of Being Born), який розповідає про спекуляції пологових будинків. За словами актриси, все пройшло добре, її чоловік був присутній під час народження малюка.

Елісон Ганніган
Елісон Ганніган
Getty Images

Еванджелін Ліллі

Зірка серіалу «Залишитися в живих» та фільмів про Людину-мураху та Гоббіта вперше стала мамою у 32 роки. Сина Кахекілі акторка народила у розслаблюючій обстановці — у будиночку на Гаваях. За чутками, пологи тривали близько 30 годин.

Еванджелін Ліллі
Еванджелін Ліллі
Getty Images

Джуліанна Мур

Голлівудська актриса народила свою доньку Лів вдома у присутності акушерки. Після такого досвіду Мур вирішила допомагати громадським організаціям, які виступають за домашні пологи.

Джуліанна Мур
Джуліанна Мур
Getty Images


Вам буде цікаво прочитати на Ivona: