Голлівудська акторка Ребел Вілсон, яка влітку здійснила камінгаут і закрутила роман із жінкою, вперше стала мамою. 42-річна зірка фільмів «Ідеальний голос», «Відчайдушні шахрайки», «В активному пошуку» та «Кролик Джоджо» повідомила, що минулого тижня у неї народилася дочка, яку виносила сурогатна мати.

На своїй сторінці в Інстаграм знаменитість опублікувала перше фото новонародженої дівчинки та розсекретила, яке ім'я дала своєму первістку. Ребел вирішила назвати маля Ройс Ліліан. Кінозірка зізналася, що на планування вагітності пішов не один рік.

«Я з гордістю повідомляю про народження моєї першої дитини, Ройс Ліліан, що народилася минулого тижня від сурогатної матері. Я навіть не можу описати свою любов до неї, вона чудове диво! Я нескінченно вдячна всім, хто брав участь, на це пішли роки… але особливо хотілося б подякувати моїй чудовій сурогатній матері, яка виносила і народила її з такою грацією та турботою. Дякую, що допомогли мені створити власну сім'ю, це дивовижний подарунок. Найкращий подарунок!! Я готова дати маленькій Ройсі все кохання, яке тільки можна уявити. Я швидко навчаюсь… Велика повага до всіх матусь! Пишаюся, що у вашому клубі», — написала Ребел.


Вам буде цікаво прочитати на Ivona: