Сьогодні багато українців змінюють місце проживання, тому увага друзів та близьких не буде зайвою. Як правило, на новосілля намагаються подарувати придатні у побуті товари, проте далеко не всі будуть хорошим подарунком. Якщо ви наглядаєте, чим порадувати близьких, виключіть товари зі списку.

Люстерко

Дзеркало, безумовно, дуже потрібний в інтер'єрі предмет, проте як подарунок його подавати не варто. Згідно з повір'ями, дзеркала відкривають портал у потойбіччя і притягують нечисть. Погодьтеся, не найкраще сусідство для новосельців.

Ножі та ножиці

Ножиці, ножі та інші колюче-ріжучі предмети не бажані як подарунок. Вважається, що вони приносять до будинку сварки та розбіжності. Якщо все ж таки ви не можете придумати кращого подарунка, візьміть у господарів монетку як викуп.

Гаманець

Не найкращою ідеєю буде подарувати гаманець, оскільки всупереч поширеній думці такий подарунок не принесе багатства, а навпаки – забирає можливість у людини стати фінансово забезпеченим.

Годинник

Також поганим подарунком стане годинник. Вважається, що годинник відраховує дні до смерті людини. Тому, якщо ви подаруєте такий подарунок, то запустіть процес відліку днів життя новоселів.

Перли та прикраси з нього

Перли вважають символом сліз, і дівчина, яка отримала його у подарунок, багато плакатиме. Таким чином, подарувавши перлинну прикрасу, ви нарікаєте жінку на нещасливе сімейне життя.


Вам буде цікаво почитати на Ivona: