«Колядки на Кудрявці»

Читайте також: Наробили галасу в Мережі: ТОП-10 найпопулярніших нарядів Кейт Міддлтон у 2022 році

На медіасервісі MEGOGO минулого тижня вийшов 25-хвилинний музичний фільм «Колядки на Кудрявці». У проекті можна почути автентичні колядки з різних регіонів України в сучасній обробці.

«Вартові Галактики: Святковий спецвипуск» (The Guardians of the Galaxy Holiday Special)

Краглін розповідає Вартовим історію про те, як Йонду Удонта зіпсував Різдво Пітеру Квіллу в дитинстві. Мантіс та Дракс хочуть зробити ідеальний подарунок Квіллові і для цього вирушають на Землю. Вони шукають героя дитинства Квілла — Кевіна Бейкона.

«Ненавиджу Різдво» (Odio Il Natale)

Серіал розповість історію про самотню медсестру Джіану, яку родичі дорікають тим, що вона не має особистого життя. Дівчину замучили заяви близьких про те, що незабаром вона стане «старою дівою». Тому вона збрехала сім'ї, що цього Різдва познайомить всіх зі своїм бойфрендом. Ось тільки на пошук нареченого вона має 24 години.

«Дух Різдва» (Spirited)

Марлі, Дух Справжнього Різдва, збирається на пенсію, але перед відходом на заслужений відпочинок хоче впоратися із найскладнішим випадком у своїй кар'єрі. Йдеться про консультанта Клінта Бріггса та його душу, для якої спокута майже неможлива. Клінт заробляє тим, що знищує супротивників своїх клієнтів у медіа-просторі.

«Санта-Клауси» (The Santa Clauses)

На пенсію зібрався і герой наступного серіалу. Скотт Келвін розуміє, що не зможе вічно виконувати обов'язки Санта Клауса, тому починає пошуки свого заступника. Одним із претендентів виявиться Пейтон Меннінг, квотербек Зали слави НФЛ.

«Щось від Тіффані» (Something From Tiffany's)

Читайте також: Тарас Цимбалюк підтвердив чутки про роман зі Світланою Готочкіною — фото

Гері та Ітан купили різдвяні подарунки своїм дівчатам в одному і тому ж магазині Тіффані. Ітан зібрався зробити пропозицію Ванессі, тому придбав каблучку. А Гері вирішив порадувати свою кохану Рейчел діамантовими сережками. Чоловіки випадково переплутали подарунки.  Гері несподівано для самого себе дарує Рейчел обручку, а Ванесса розчарована тим, що Ітан досі не наважився покликати її заміж.

«Різдвяні канікули» (The Christmas Retreat)

Кім Джонс перебуває у постійному пошуку роботи після розриву з бойфрендом і на особисте життя в неї зараз немає часу. Мама головної героїні влаштовує їм відпустку у маєтку серед лісу. Тут Кім зустрічає зарозумілого чоловіка на ім'я Марк. Між ними виникають почуття. Але зненацька в життя Кім повертається її колишній.

«Щоденник Ноель» (The Noel Diary)

Знаменитий письменник Джейкоб Тернер майже 20 років не був у рідному місті після того, як його вигнала з дому власна мати, яка страждає на психічні розлади. Звістка про смерть жінки змушує автора бестселерів та єдиного спадкоємця повернутися додому. У будинку Тернер знаходить щоденник жінки на ім'я Ноель. Пізніше у житті Джейкоба з'являється Рейчел. Дівчина шукає свою матір, яка раніше працювала нянею Тернера. Вони разом починають читати щоденник, щоб знайти Ноель.

«Незабутнє Різдво» (Falling For Christmas)

Розпещена спадкоємиця курортного бізнесу отримала травму, катаючись на лижах зі своїм нареченим. Вона страждає на повну амнезію і за кілька днів до Різдва опиняється під опікою красивого хлопця, власника невеликого готелю і його не за роками розумної дочки. 

«Різдво з тобою» (Christmas with You)

Поп-зірка Анджеліна втікає, щоб виконати бажання молодого шанувальника у маленькому містечку, де вона не лише знаходить натхнення, щоб пожвавити свою кар'єру, а й шанс на справжнє кохання.


Вам буде цікаво прочитати на Ivona: