Після смерті Єлизавети II багато королівських шанувальників запитують: хто успадкує королівські корги? Її Величність була дуже добре відома своєю любов'ю до вельш-корги пемброк, і один із членів її родини прийме їх після її похорону.

Читайте також: Подобова оренда: у день смерті Єлизавети II почали здавати її улюблений дім

Два королівські корги, Муїк і Сенді, були помічені біля Віндзорського замку в очікуванні катафалка королеви після урочистої служби 19 вересня 2022 року. Це двоє з приблизно 30 корги, якими королева Єлизавета володіла і любила протягом усього свого життя, що робить їх майже такими самими знаковими, як вона була.

Хто успадкує корги королеви Єлизавети? Муїк та Фергюс будуть довірені принцу Ендрю, який насамперед подарував їх своїй матері. Вони були подарунком королеві від Сари та Ендрю, коли здоров'я принца Пилипа було слабким. На жаль, Фергус помер від вад серця через два місяці після того, як його віддали королеві.

«Корги повернуться, щоб жити в Королівській ложі з герцогом і герцогинею. Саме герцогиня знайшла цуценят, подарованих Її Величності герцогом», - раніше підтвердило PEOPLE джерело, близьке до герцога.

Читайте також: Офіційно! Померла королева Британії Єлизавета ІІ

Протягом усього життя королеві належало понад 30 корги, багато з яких походять від собаки на прізвисько Сьюзан. Її перший корги Дукі був подарований королем Георгом VI та королевою Єлизаветою, королевою-матір'ю в 1933 році, а Сьюзен була подарована її батьками у 1944 році. Останній нащадок Сьюзен помер у 2015 році, і королеві подарували ще одного корги на ім'я Кенді.

Читайте також: У Лондоні попрощалися з Єлизаветою II: перші фото з державного похорону королеви

З'ясувалося, що Ендрю та його колишня дружина Сара Фергюсон доглядатимуть собак після смерті його матері. Сара та Елізабет «зблизилися» через вигул собак протягом багатьох років.

У королеви також був собака на ім'я Ліссі, кокер-спаніель, який нині живе зі своїм дресирувальником.

Згідно з Page Six, принц Вільям сказав одному з скорботних, що цуценята в гарній формі:

«Я бачив їх днями. За ними добре доглядають. Це два дуже доброзичливі корги. Вони мають гарний будинок, їх дуже доглядають».