Сьогодні, 8 вересня, повідомляється, що здоров'я королеви Єлизавети II зараз викликає занепокоєння і Палац опублікував рідкісну заяву про те, що відбувається.

Королева перебуває під медичним наглядом, але, за її словами, почувається «комфортно» після того, як лікарі оглянули її сьогодні вранці, через кілька годин після того, як її попросили відпочити, замість того, щоб учора ввечері бути присутнім на засіданні Таємної ради.

Читайте також: Родич невістки Єлизавети II здійснив самогубство через тяжке розлучення

Представник королівської сім'ї сказав: «Після подальшого обстеження сьогодні вранці лікарі королеви стурбовані станом здоров'я Її Величності та рекомендували їй залишатися під медичним наглядом». Королева, як і раніше, почувається комфортно і в Балморалі».

Фотографії королеви лише два дні тому, зроблені 6 вересня, стали вірусними, оскільки фанати були стурбовані її зовнішнім виглядом. На фотографіях королева зустрілася з новим прем'єр-міністром Великобританії Ліз Трасс. Традиційно королева зустрічалася з колишніми прем'єр-міністрами у Букінгемському палаці, але нещодавно переїхала до Балморалу через проблеми з пересуванням.

Читайте також: Официально: Елизавета II назвала имя следующей королевы Британии

Найближчі члени родини королеви були поінформовані станом монарха. Принц Уельський і його дружина Камілла, герцогиня Корнуольська, кинулися до її ліжка. Потім герцог Кембриджський прилетів із Віндзора, щоб бути із 96-річним монархом. Але його дружина Кейт залишається у котеджі «Аделаїда», бо сьогодні у Джорджа, Шарлотти та Луї перший повний день у школі. Принц Гаррі та Меган Маркл сьогодні їдуть до Шотландії, щоб відвідати Королеву.

Читайте також: Стало известно, кого из своих детей Елизавета II любит больше всего

До речі, герцог і герцогиня Сассекські мали відвідати церемонію вручення нагород WellChild Awards у Лондоні цього вечора, але об 11 годині пара змінила свої плани і прямує до Абердіншира, підтвердив прес-секретар.

Зазначимо, що заяви про здоров'я Єлизавети є виключно рідкісними і говорять про те, що ситуація дуже серйозна. Також турбує те, що всі її діти – і принц Вільям – або вже там, або ще в дорозі.


Вам буде цікаво почитати на Ivona: