Не всі планують мати дітей. Мати дітей — це особисте рішення, і не кожен планує зробити це для себе. Протягом багатьох років багато наших улюблених знаменитостей говорили про те, чи збираються вони колись завести дітей, і є багато зірок, які вирішили, що це не те, що вони планують робити.

Ми зібрали деяких зірок, які висловилися та заявили, що зовсім не планують мати дітей. З якоїсь причини — чи то різні фінансові чи соціальні проблеми, чи просто відсутність інтересу — вони відмовляються від досвіду стати батьком чи матір'ю.

Стіві Нікс

«Це як: ти хочеш бути художником і письменником чи дружиною та коханкою? З дітьми ваша увага змінюється. Я не хочу ходити на батьківські збори», - сказала вона InStyle.

Рікі Джервейс

«Я б жахливо турбувався про дитину. У мене є кішка, і я турбуюсь про це. Я тричі перевіряю двері, перш ніж вийти. Я поставив їжу та воду в кожну кімнату на випадок, якщо двері зачиняться і він зголодніє протягом 20 хвилин», — розповів він на шоу Еллен ДеДженерес.

Майлі Сайрус

«Ми просто беремо і очікуємо, що він продовжуватиме виробляти. І воно вичерпане. Він може виробляти. Нам вручають шмат лайна, планету, а я відмовляюся передати її моїй дитині. Поки я не відчую, що моя дитина житиме на землі з рибою у воді, я не залучатиму до цього іншу людину», — пояснила вона Elle.

Джаред Лето

«Я думаю, дуже важливо бути присутнім, якщо у вас є діти. У мене багато… речей, про які треба подбати», — сказав він журналу ES.

Анжеліка Х'юстон

«Можливо, я була б нещасна. Коли я говорю про свою матір і не хочу повторювати ці стосунки, я думаю, що, ймовірно, все було б приблизно так само. Я була б домогосподаркою, а він пішов би, займаючись тим, чим займався. І це ніколи не було. Я надто галаслива. Я сама всмоктую занадто багато повітря», - сказала вона The Guardian.

Трейсі Елліс Рос

«Я постійно ставлю собі питання, нагадуючи собі: «Ви приймаєте це рішення за себе чи когось іншого?» Чоловік і діти - це очікування того, що має відбутися в певний момент, і люди повертаються до думки: "Ну, у цьому сенс людського роду - розмноження". І я така: «Я думаю, що дітей багато, хіба це не частина того, що йде не так, їх забагато?» Деякі люди могли б працювати над тим, щоб світ став кращим або просто бути щасливими», — сказала вона The Sunday Times.

Челсі Хендлер

«Я не думаю, що була б доброю матір'ю ... Я не хочу мати дитину і виховувати її з нянею. Я не маю часу виховувати дитину», — сказала вона.

Хелен Міррен

«Це не було моєю долею, я все думав, що це буде, чекала, коли це станеться, але цього так і не сталося, і мені було все одно, що думають люди ... Це були тільки нудні старі люди питали мене]. І щоразу, коли вони казали: «Що? Немає дітей? Ну, ти краще займися цим, старенька», я казала: «Ні! Відвали!» - Сказала вона британському Vogue.

Сет Роген

«Я б не зміг виконувати всю ту роботу, яка мені подобається ... люди завжди такі - мені здається, що раніше мені було незручно відповідати на це питання - але вони такі: «Як ти так багато робиш?» Відповідь у тому, що я не маю дітей… Мені більше нічого робити», — сказав він Говарду Стерну.

Мері Джей Блайдж

«У мене завжди є племінниці і племінники, і я завжди спостерігаю, як люди шукають няньку. Я не хочу проходити через це», - сказала вона E! Daily Pop.

Кіану Рівз

«Я занадто ... вже занадто пізно. Закінчилося. Мені 52 роки. Я не матиму дітей», — сказав він Esquire.

Аїша Тайлер

«Коли ми дізналися, що [завагітніти] буде важко чи навіть неможливо, ми дійсно вирішили зупинитися. Я хотіла, щоб сім'ї та пари знали, що відмова від цієї божевільної каруселі з ЕКО та десятками та десятками тисяч доларів була правильним вибором… Я хотіла, щоб люди відчували – чоловіки та жінки – це нормально сказати: «Я люблю свій шлюб, я люблю своє життя, я волію не мати дітей».

Опра Вінфрі

«Якби в мене були діти, мої діти ненавиділи б мене. Вони б закінчили на еквіваленті шоу Опри, говорячи про мене; тому що щось [у моєму житті] мало б постраждати, і, мабуть, це були б вони», - сказала вона THR.

Еллісон Дженні

«Я думаю, що якби я знайшла потрібного хлопця в потрібний час і захотіла мати дітей, я б, напевно, завела стосунки з правильним партнером. Тому що я ніколи не була впевнена, що хочу мати дітей, і я швидше жалкувала б про відсутність дітей, ніж про те, щоб мати дітей і шкодувати про це», — сказала вона Дрю Беррімор.

Кайлі Міноуг

«Звичайно, мені цікаво, на що це було б схоже, але твоя доля є твоя доля, і я не можу уявити, якби якимось дивом я завагітніла ... на цьому етапі мого життя, цікаво, чи зможу я взагалі впоратися із цим? Було б брехнею сказати, що в цьому немає ні краплі смутку, але я не зациклююсь на цьому», - сказала вона The Times.

Еллен ДеДженерес

«Чесно кажучи, ми, напевно, були б чудовими батьками. Але це людина, і якщо ви не вважаєте, що володієте відмінними навичками, прагненням до цього, обсягом роботи та відповідальністю — я не хотів би їх зіпсувати! Ми любимо наших тварин», - сказала вона People.

Елісон Брі

«Я не дуже хочу мати дітей. Це здорово, тому що я не турбуюся про те, коли завагітнію - між сезонами, поки ми знімаємо шоу [Сяйво] - я не думаю про це щодня. Це було б добре, але я думаю про всі речі, які були б такими напруженими. Я думаю про те, як сильно ми залучені до життя наших кішок. Боже мій, якби це була дитина!», - сказала вона The Times of London.

Сара Полсон

«Я люблю дітей, але я дуже імпульсивна, і я боялася, що заведу дітей, а потім пошкодую про це», - сказала вона The Sunday Times.

Маріса Томей

«Я не така велика шанувальниця шлюбу як інституту, і я не знаю, чому жінкам потрібно мати дітей, щоб їх вважали повноцінними людьми», - сказала вона журналу Manhattan Magazine.

Рене Зеллвегер

«Материнство ніколи не було амбіцією. Я так не думаю. У мене ніколи не було таких очікувань, як «коли мені буде 19, я зроблю це, а на той час, коли мені виповниться 25, я зроблю це», - сказала вона The Times.

Кім Кетролл

«Коли мені було 5 років, я мріяла мати сотню собак та сотню дітей. Я зрозуміла, що так багато тиску, який я відчувала, походило від зовнішніх джерел, і я знала, що не була готова зробити цей крок у материнстві. Цього разу бути біологічною матір'ю просто не є частиною мого досвіду», - сказала вона O, The Oprah Magazine.

Ешлі Джадд

«Справа в тому, що я вирішила не мати дітей, тому що я вважаю, що діти, які вже тут, справді мої. Мені не потрібно робити «своїх» дітей, коли є так багато осиротілих або покинутих дітей, які потребують любові, уваги, часу та турботи», — сказала вона у своїх мемуарах.


Вам буде цікаво прочитати на Ivona: