Українська співачка Камалія розповіла про плани виступити до лав Збройних сил України. За словами виконавиці, ще на початку повномасштабної війни вона хотіла вступити до лав тероборони, але її відмовила мама та доньки. Про це артистка поділилася в інтерв'ю для ЖВЛ.

«У мене дуже велике оточення військових. У моїй сім'ї дуже багато служать, і сестра у ЗСУ. Я — дочка військового. Я виросла, можна сказати, на полігоні. Як мені зараз кажуть військові, те, що я роблю для України, тим би я й займалася в армії. Тільки офіційно вже за ЗСУ. Тому зараз думаю над цим питанням», — зізналася артистка.

Читайте також: Камалия рассекретила, как она и ее муж-миллиардер помогают украинцам

Чоловік Камалії, пакистанський мільярдер Мохаммад Захур, не проти, щоб його кохана служила в армії. Він упевнений, що з дружиною все буде добре і вона не вирушить на фронт.

«В армії ж не тільки воюють на там передовий. Там є тисяча інших посад. Армія — це не лише гвинтівка, а вперед і все. Тому якщо десь у тилу допомогти армії – чомусь ні», — сказав Захур.

Читайте також: Камалия рассекретила, кому отдала свой роскошный дом на время войны

Щодо мами зірки, то вона категорично проти планів доньки. Після того, як жінка дізналася, що Камалія хотіла вступити до лав тероборони, то була засмучена і почала вмовляти дочку подумати про спадкоємців, які потребують матері.

«Я ж хотіла піти в тероборону. Моя мама: "Ні, у тебе дівчатка, у тебе діти, їм потрібна мама!". Малята теж мені закатали істерику: «Давай, переїжджай!». Я зірвалася та поїхала. Мамо, я знаю, що не схвалить», - додала Камалія.


Вам буде цікаво прочитати на Ivona:

А ви знали? Чому Майкл Джексон носив одну рукавичку
Зрадники: ТОП-16 українських зірок, які мовчки підтримують путінський режим та війну в Україні
Стало відомо, скільки заробляють сестри Кардашьян-Дженнер на Hulu
Чорний список РФ: пісні цих артистів заборонили на російських радіостанціях
Помер 68-річний російський артист Борис Моїсеєв: подробиці