Українська блогерка, дружина телеведучого Микити Добриніна та переможниця шоу «Холостяк-9» Даша Квіткова розповіла про невдалу пластику носа. Дівчина поскаржилася на неякісну ринопластику, яку вона робила у відомого хірурга та колишнього чоловіка Слави Камінської Едгара Камінського.

Читайте також: До пластики та зміни імені: який вигляд мала Слава Камінська у 19 років

В інтерв'ю Петру Заставному блогерка розповіла, що після процедури ніздрі у неї стали різними, а також знову з'явилася ямочка, яку дівчина хотіла скоригувати. Також Даша обурена не лише поганою якістю послуги, а й невиправдано високою ціною.

«Я адекватно розумію, що те, що я йому заплатила, - занадто багато. І я за ці гроші розраховувала на якесь нормальне ставлення. Зараз у мене різні ніздрі, хоча він починає мені розповідати: Це було у вас до операції. Я говорю: «Ок, до операції у мене були різні ніздрі. Але я сплатила операцію і операція пройшла», - поділилася подробицями Даша.

Читайте також: ТОП-7 світових знаменитостей, які спотворили себе пластикою

Ситуацію посилює ще й те, що дружина Добриніна вже більше 6 місяців не може потрапити на прийом до Камінського. Під час ринопластики пацієнтка хотіла позбавитися ямочки на носі, яка дійсно зникла після хірургічного втручання, проте через деякий час з'явилася знову. На прохання зірки провести повторну консультацію, менеджери відповіли, що знаменитий хірург знаходиться в Італії.

«Я написала на початку повномасштабного вторгнення. Минуло півроку, я їм пишу, що чекаю. І адміністратор мені каже: "Едгар зараз в Італії, тому, якщо ви хочете потрапити до нього на консультацію, можете приїхати до Італії". Тобто, я заплатила дох*я і тепер мені потрібно сплатити собі квиток, готель, і приїхати до Едгара, щоб він виправив те, за що я вже заплатила? Я адекватна людина і не вимагаю себе якогось понад стосунки, але я заплатила ці гроші і хочу нормального ставлення» – сказала Квіткова.


Вам буде цікаво почитати на Ivona: