Минулого тижня супермодель 90-х Лінда Євангеліста вперше після невдалої пластики знялася для обкладинки Vogue. Знаменитість понад 5 років приховувала знівечену хірургічним втручанням зовнішність. Лінда зважилася на видалення підшкірного жиру, але ефект від процедури вийшов протилежним до того, що їй обіцяли фахівці — кількість жирових клітин збільшилася. Зірці зробили ще кілька операцій, щоб відновити її колишній зовнішній вигляд, проте вони виявилися безуспішними.

Читайте також: Попзірка повертається: Брітні Спірс випустила першу за 6 років пісню

Нещодавно Євангеліста розсекретила, що врегулювала судовий позов з косметичною компанією, в якій робила процедуру. Також вона зізналася, що під час фотосесії для Vogue візажистці довелося використовувати спеціальний скотч, щоб щелепа та шия мали кращий вигляд.

Ivona вирішила згадати, які ще знаменитості зіпсували свою зовнішність пластичними операціями.

Донателла Версаче

Сестра Джанні Версаче та голова Будинку моди Versace Донателла вперше лягла під ніж наприкінці 90-х. Щоб позбутися комплексів, дизайнерка вирішила змінити зовнішність, проте жодну з її пластичних операцій не можна назвати вдалою. Знаменитість змінила форму носа, збільшила груди та губи, вставила в щоки філери і зробила кілька кругових підтяжок обличчя.

Донателла Версаче до та після пластики
Донателла Версаче до та після пластики
Getty Images

Міккі Рурк

Колись знаменитий актор захоплювався боксом і брав участь у боях без правил. Такий вид спорту, звичайно ж, «зіпсував» обличчя Рурка. На додаток до множинних шрамів, переломів і набряків, Міккі зловживав алкоголем та наркотиками.

П'ять ринопластик, пластика вилиць, хейлопластика та кругова підтяжка обличчя змінили зовнішність актора на гірший бік.

Міккі Рурк до та після пластики
Міккі Рурк до та після пластики
Getty Images

Мелані Гріффіт

Знаменита акторка зізналася, що боялася старіння, тому наважилася на ринопластику, підтяжки та блефаропластику. Але результати операцій не покращили зовнішність Гріффіт. Кар'єра Мелані пішла на спад через те, що зірку перестали впізнавати.

Мелані Гріффіт до та після пластики
Мелані Гріффіт до та після пластики
Getty Images

Дженіс Дікінсон

Читайте також: Мама трьох дітей Блейк Лайвлі похвалилася плоским животиком у купальнику

Вічно молодою хотіла бути і супермодель Дженіс Дікінсон. Вона неодноразово зверталася до пластичних хірургів, щоб змінити форму носа і підборіддя, збільшити губи, позбутися зайвої ваги і вставити філери.

Дженіс Дікінсон до та після пластики
Дженіс Дікінсон до та після пластики
Getty Images

Лара Флінн-Бойл

Зірка серіалу «Твін Пікс» першу пластику зробила наприкінці 90-х, а після неї було ще кілька операцій — блефаропластика, ринопластика, хейлопластика та невдала кругова підтяжка обличчя.

Лара Флінн-Бойл до та після пластики
Лара Флінн-Бойл до та після пластики
Getty Images

Сідні Ром

Американська модель та акторка італійського походження Сідні Ром не хотіла втрачати своєї привабливості, тому з віком дедалі частіше ставала клієнткою пластичних клінік. Неодноразові підтяжки обличчя призвели до того, що вона припинила з'являтися на публіці.

Сідні Ром до та після пластики
Сідні Ром до та після пластики
Getty Images


Вам буде цікаво прочитати на Ivona: