Шанувальники «Беверлі-Гіллз, 90210» оплакують смерть ще одного актора. За останні кілька місяців культовий серіал 90-х втратив сценариста та продюсера Джесіку Кляйн та актрису Деніз Дауз, яка зіграла Івон Тізлі.

Читайте також: Як постаріли актори з наших улюблених серіалів

А тепер стало відомо про смерть виконавця ролі Нета Бусіччіо, власника кафе «Персикова кісточка», американського актора Джо І. Тати. Про те, що 85-річної телезірки не стало, повідомив в Інстаграм колега Джо по серіалу «Беверлі-Гіллз, 90210» Ян Зірінг (зіграв Стіва Сандерса).

«Один із найщасливіших людей, з якими я коли-небудь працював, він був щедрий на свою мудрість, як і на свою доброту. Хоча "Персикова кісточка" була набором 90210, вона часто здавалася тлом для шоу Джо І. Тата. Історії минулих днів, якими він поділився, неймовірний досвід в індустрії розваг, частиною якої він був, захоплюватимуть усіх нас. Можливо, він був за спиною багатьох сцен, але він був провідною силою, особливо для нас, хлопців, у тому, як цінувати подарунок, яким був 90210. Сьогодні моя посмішка тьмяніє, але, купаючись у теплих спогадах, він переміщається з моїх очей у моє серце, де він завжди буде. Мої щирі співчуття його сім'ї та друзям, а також усім, кому він був дорогий. Спочивай зі світом, Джо», — написав Зірінг.

Зазначимо, що 4 роки тому Джо діагностували хворобу Альцгеймера, після чого його опікуном стала дочка Келлі.


Вам буде цікаво прочитати на Ivona: