Читайте також: Як виглядають чоловік та дочка «мами Сердючки» Інни Білоконь

Фотограф і блогер Андрій Хветкевич, який проживає в США і минулого року боровся за серце співачки Злати Огневич у другому сезоні шоу «Холостячки», здійснив камінг-аут. Чоловік в Інстаграм зізнався, що у нього гомосексуальна орієнтація За словами Хветкевича, він уже зробив пропозицію бойфренду. Заручини пара відсвяткує подорожею до Європи.

«Довгий час я керувався стереотипами і не був чесним перед собою. Протягом останнього року я багато думав і розмірковував над собою, і нарешті я готовий поділитися з усіма вами своєю правдою. Я знаю, що ви мене любите, і я сподіваюся, що ви мене підтримуєте. Я знаю, що у вас можуть бути запитання (бо у мене точно були). У будь-якому випадку, я такий який є, і я вчуся приймати і любити себе. Нещодавно він сказав "Так", і сьогодні ми їдемо у невелику відпустку до Європи, щоб відсвяткувати наше заручення та його день народження», — підписав Андрій фото поцілунку з коханим.

Читайте також: Скільки платять світові зірки своїм тілоохоронцям

Головна героїня «Холостячки-2» Злата Огневич прокоментувала несподівану заяву Андрія. В Інстаграм-сторіс артистка написала, що поважає вибір Хветкевича. Співачка рада, що колишній претендент на її серце знайшов свое кохання.

«Андрію! Я така рада за тебе. Кохання вашій парі. Прекрасний і сміливий пост. Поважаю твій вибір і щирість», — звернулася до Хветкевича Огневич.

Как Злата Огневич отреагировала на каминг-аут Андрея Хветкевича
Как Злата Огневич отреагировала на каминг-аут Андрея Хветкевича
instagram.com/zlata.ognevich


Вам буде цікаво прочитати на Ivona: