Російська акторка та прихильниця режиму путіна Марія Шукшина, яка підтримує військове вторгнення Росії в Україну, закликала писати доноси на жителів РФ, які слухають пісні українських виконавців, зокрема Софії Ротару та Вєрки Сердючки, пише «Комсомольська правда».

Читайте також: Лидия Федосеева-Шукшина сбежала из дома престарелых: подробности

Причиною такої заяви стало те, що з палуб теплоходів, що курсують по Москві-річці, грали пісні українських виконавців, під які люди танцювали:

«По Москві-ріці в центрі курсують кораблики. З палуб лунає різна розважальна поп-музика. Люди танцюють. І все нічого, але танці під Сердючку та «Червону руту» виглядають глузуванням, потворною, кривою», «Танці під Сердючку та Ротару виглядають недоречно та некоректно. Для когось танці під Сердючку, в принципі, можуть стати провокаційною дискримінацією образу російської людини», – процитувала заслужена артистка РФ повідомлення підписників.

Читайте також: Изгой в собственной семье: как сложилась судьба дочери Лидии Федосеевой и Василия Шукшина

Шукшина подякувала «патріотам» за пильність і заявила, що вважає цей випадок «неабияким», оскільки на всю йде «війна культурних кодів». Також вона запропонувала звертатися до ФСБ, щоби карали «порушників».


Вам буде цікаво почитати на Ivona: