Ще одна зіркова пара розпалася під час війни. Український актор Тарас Цимбалюк, який найбільш відомий за серіалами «Кріпосна», «Кава з кардамоном» і «Спіймати Кайдаша», та візажист Тіна Антоненко оголосили про розлучення.

Читайте також: Вакарчук вперше показав фото з однорічним сином Іваном

Вони прожили в офіційному шлюбі 11 місяців і ще три роки перебували у стосунках до весілля. В Інстаграм-сторіс Цимбалюк заявив, що він та Тіна обрали «окремі дороги», щоб бути щасливими.

«Ми з Тіночкою більше не пара. Навіть після прекрасних чотирьох років разом так буває: щоб продовжити лишатись щасливими, мусимо вибирати окремі дороги. Безмежно вдячний за цей час. Життя продовжується», — написав актор.

Тарас Цимбалюк і Тіна Антоненко разійшлися
Тарас Цимбалюк і Тіна Антоненко разійшлися
instagram.com/taras.tsymbaliuk

Тіна у свою чергу додала, що вона та Тарас не змогли пройти випробування війною. Інші подробиці розлучення Антоненко вирішила залишити в таємниці від публіки.

«Друзі, ми з Тарасом більше не пара. Війна — велике випробування абсолютно для всіх пар, і деякі з них це випробування не проходять. Наша не стала винятком.
З поваги до Тараса та до себе я не стану давати жодних коментарів (власне, як завжди). Я дякую за ці 4 роки. Найдовші стосунки в моєму житті. Дякую за любов, вірність, красу подорожей, яку побачили ми вдвох, за досвід та розвиток», — написала Тіна.

Нагадаємо, що для 32-річного Цимбалюка це вже друге розлучення. Раніше актор півтора роки був одружений зі своєю однокурсницею Ангеліною.


Вам буде цікаво прочитати на Ivona: