Вже за два тижні один із найвідоміших голлівудських кіноакторів Том Круз відзначить ювілей. Зірці серії фільмів «Матриця» 3 липня виповниться 60 років.

Читайте також: Відомий український актор переніс складну операцію на серці

Західні ЗМІ вже дізналися перші подробиці майбутнього святкування. Видання The Sun з'ясувало, що кінозірка планує влаштувати одразу дві вечірки, до того ж у різних країнах. Спочатку Круз відзначить день народження у клубі Soho Farmhouse у Котсуолдсі на південному заході Англії. Серед запрошених — принц Вільям, екс-футболіст Девід Бекхем та актори Джеймс Корден, Саймон Пегг та Хейлі Етвелл.

«Це буде Soho Farmhouse, де у Саймона (Пегга — ред.) була вечірка, і Тому це дуже сподобалося, тому він хотів зробити те саме знову і зайняти це місце», — поділився інсайдер.

Після вечірки в Англії Том приватним літаком вирушить на батьківщину, в США, щоб відсвяткувати 60-річчя ще раз, але вже з американськими друзями.

«Він полетить на своєму реактивному літаку «Хонда» з Біггін-Хілла в графстві Кент назад до США і знову проробить усе це зі своїми американськими друзями», — додало джерело видання.


Вам буде цікаво прочитати на Ivona: