Королівська прокуратура заявила, що зірці «Карткового будиночка» Кевіну Спейсі буде пред'явлено звинувачення у передбачуваних злочинах проти однієї людини в період з 2001 по 2004 рік.

Читайте також: Создатели «Карточного домика» потребовали от Кевина Спейси огромную сумму

Звинувачення включають три пункти звинувачення у непристойному нападі, три пункти звинувачення у сексуальному насильстві та один пункт звинувачення у примусі людини до сексуальної активності без згоди.

Розмарі Ейнслі, голова спеціального відділу розслідування злочинів CPS (Королівська прокурорська служба), сказала:

«CPS санкціонувала додаткові кримінальні звинувачення проти 63-річного Кевіна Спейсі за низку сексуальних посягань на одного чоловіка в період з 2001 по 2004 рік. CPS також висунула одне звинувачення у примушенні людини до сексуальної активності без згоди. Право на звинувачення слідує за оглядом доказів, зібраних столичною поліцією в ході розслідування. Служба кримінального переслідування нагадує всім зацікавленим сторонам, що кримінальне переслідування проти Спейсі активно і що він має право на справедливий судовий розгляд».

Читайте також: Кевин Спейси впервые снимется в кино после секс-скандала

Також було підтверджено, що Спейсі був сплачений поштовими витратами, і 16 грудня він повинен буде з'явитися до Вестмінстерського магістратського суду в Лондоні.

Зазначимо, що в травні вперше стало відомо, що 63-річній голлівудській зірці буде пред'явлено звинувачення за чотирма пунктами звинувачення в сексуальному насильстві щодо трьох чоловіків, причому злочини, ймовірно, мали місце в період з 2005 по 2013 рік у Лондоні та Глостерширі. Пані Ейнслі сказала:

«CPS санкціонувала кримінальні звинувачення проти 62-річного Кевіна Спейсі за чотирма пунктами звинувачення в сексуальному насильстві над трьома чоловіками. Йому також було висунуто звинувачення у примусі людини до сексуальних дій із проникненням без її згоди. Звинувачення пішли за оглядом доказів, зібраних Московською поліцією в ході розслідування».

Читайте також: Дело о секс-домогательствах против Кевина Спейси закрыли: неожиданная причина

CPS (Королівська прокурорська служба) заявила, що не може підтвердити або спростувати необхідність екстрадиції Спейсі до Великобританії.

Королівська прокуратура повідомила, що один чоловік стверджує, що він зазнав сексуального насильства у 2005 році.

Інший стверджує, що в 2008 році він зазнав сексуального насильства і був змушений вступити у статевий акт проти своєї волі. Ці передбачувані інциденти сталися у Лондоні.

Третій чоловік заявив, що зазнав сексуального насильства в Глостерширі у 2013 році.

У липні Спейсі постав перед судом в Олд-Бейлі, щоб спростувати п'ять звинувачень щодо трьох чоловіків, яким зараз від 30 до 40 років.

Читайте також: Секс-скандал набирает обороты: сын Елизаветы II может остаться без титула и почестей

Зазначимо, що Спейсі прославився в 1990-х роках, знявшись у таких фільмах, як «Дозреваемые», «Сім» і «Краса по-американськи», а потім продовжив користуватися успіхом, зігравши президента США Френка Андервуда в серіалі Netflix "Картковий будиночок". Він виграв два Оскара, Bafta, Тоні та Золотий глобус, а також отримав кілька номінацій на Еммі.


Вам буде цікаво прочитати на Ivona: