У середу, 28 вересня, помер відомий американський репер Coolio. 59-річний виконавець найбільш відомий завдяки пісні 90-х «Gangta's Paradise». Про це повідомив його давній менеджер Джарел Поузі. За словами джерела, бездиханне тіло зірки було знайдено в будинку його друга.

Читайте також: Як постаріли актори популярних фільмів 90-х

Також TMZ додав про обставини смерті Coolio, що його давній друг сказав, що він пішов у ванну, але через деякий час не прийшов. Зателефонувавши йому кілька разів, друг урешті-решт увійшов і знайшов Coolio лежачим на підлозі.

Читайте також: Рэпера Кулио арестовали за хранение краденого оружия

Була викликана бригада швидкої допомоги, яка після прибуття констатувала смерть Coolio на місці події. Вони підозрюють, що в нього зупинилося серце, хоча це поки що не є офіційною причиною смерті.

Читайте також: Мишель Пфайффер показала, как в 20 лет участвовала в конкурсах красоты

Зазначимо, що Coolio набув популярності на реп-сцені Лос-Анджелеса в 90-х, досягши великого успіху, коли записав пісню «Gangsta's Paradise» для фільму 1995 року «Небезпечні думки» якому головну роль зіграла Мішель Пфайффер.

Потім «Gangsta's Paradise» був номінований на премію «Греммі» у категорії «Запис року» та «Найкраще сольне реп-виконання», а Coolio виграв останню.


Вам буде цікаво прочитати на Ivona: