Українські знаменитості вигадали чудовий спосіб збирати гроші на потреби української армії. Вони влаштовують аукціони у соцмережах. Актори розігрують вбрання своїх персонажів з улюблених українських фільмів. Артисти – одяг, в якому з’являлись на сцені. Гумористи та спортсмени за донати на ЗСУ готові віддати футболки легендарних футболістів з власних колекцій.

Ведучий проекту «Де логіка?» (Новий канал) Андрій Бєдняков не раз підтримував схожі ініціативи й розігрував у себе в Instagram футболки. І от він продав особливий лот – рукавички українського боксера-чемпіона Олександра Усика. З автографом! Аби взяти участь, потрібно було задонатити щонайменше 500 гривень. Зробили це аж 210 людей. Переможця обрали рандомно.

«У цьому розіграші ми загалом зібрали 191 тисячу 637 гривень для людей з Харкова, – розповідає телеведучий. – Я дуже вдячний за те, що ви робите! Продовжуємо допомагати одне одному. Це найголовніше зараз. Війне не скінчилася. Люди, на жаль, продовжують страждати».

Андрій Бєдняков розіграв рукавички Олександра Усика. Фото: пресслужба
Андрій Бєдняков розіграв рукавички Олександра Усика. Фото: пресслужба

Дівчина Олена, яка виграла рукавички українського чемпіона, брала участь чи не в кожному аукціоні, що влаштовував Андрій Бєдняков. У цьому розіграші вона задонатила 50 доларів. І фортуна їй усміхнулася!

«Дякую всім, хто брав участь і допомагав! – підсумував Андрій. – А головне, що ми вже відвезли допомогу для Харкова!»


Вам буде цікаво почитати на Ivona: