Американський колишній баскетболіст НБА Кріс Гамфріс став відомим після спілки та подальшого розриву з Кім Кардаш'ян. 37-річний спортсмен отримав свою частку голлівудської драми про побачення. Він був одного разу одружений, і його дружиною була Кім Кардаш'ян.

Читайте також: Колишній хлопець Кім Кардаш'ян подає до суду на її матір через злите секс-відео

Хоча колишня пара розлучилася всього через 72 дні, технічно вони були одружені з 2011 по 2013 рік. Їхнє весілля транслювалося у спеціальному телевізійному весільному випуску під назвою «Казкове весілля Кім: подія Кардаш'ян» у серпні 2011 року. Крах їхнього союзу також був показаний у «Іти в ногу з Кардаш'янами» та в одному з його спін-офів «Кортні та Кім у Нью-Йорку».

З ким зустрічався Кріс Гамфріс?

Нейлін Ешлі

Кріс зустрічався з моделлю Instagram Нейлін Ешлі у 2021 році. Повідомлення про їхній роман уперше з'явилися у січні 2021 року після того, як вони разом відпочивали в Майамі-Біч та ділилися фотографіями у соціальних мережах. Хоча з того часу їх шляхи розійшлися, точні причини їхнього розставання неясні.

Наталі Пак

У Кріса нібито були недовгі стосунки з фотомоделлю та ріелтором Наталі Пак із серпня 2013 року до жовтня 2013 року. Наталі стала Міс Каліфорнія США у 2012 році та брала участь у 12-му циклі шоу «Топ-модель по-американськи». Подробиці їхніх стосунків та розриву невідомі.

Кім Кардаш'ян 

Читайте також: Ким Кардашян рассказала, почему вышла замуж за Криса Хамфриса

Кріс і Кім почали зустрічатися у грудні 2010 року. Кріс зробив Кім пропозицію через шість місяців після початку їхніх стосунків. Проте колишня пара проіснувала недовго: у жовтні 2011 року Кім подала на розлучення.

Як повідомляли раніше ЗМІ, шлюборозлучний процес розпочався тоді, коли Кріс подав заяву про анулювання шлюбу, пославшись на «шахрайство». Їхнє розлучення було офіційно оформлене у червні 2013 року.

Під час спеціального випуску Keeping Up With the Kardashians Reunion у червні 2021 року, організованого Енді Коеном, Кім розповіла, що хотіла б погодитися з анулюванням. Засновниця SKIMS також сказала, що вона неправильно сприйняла розрив і що місяцями намагалася зв'язатися з Хамфрісом, щоб вибачитися.

Б'янка Камбер

Б'янка Камбер та Кріс Гамфрісзустрічалися два роки. Як повідомляє Daily Mail, колишня учасниця конкурсу Bachelor Canada познайомилася з Крісом у 2008 році у нічному клубі Торонто. Відносини закінчилися влітку 2010 року.

Вона розповіла виданню: "Він був кумедним, спонтанним і часом міг бути по-своєму чарівним".


Вам буде цікаво прочитати на Ivona: