Читайте також: Вічно відкладають все на потім: ТОП-3 найлінивіших знаків зодіаку

Американська акторка та співачка Дженніфер Лопес, яка влітку стала дружиною голлівудської кінозірки Бена Аффлека, вперше зізналася, як вони відновили любовні стосунки через 17 років після розставання.

В інтерв'ю виданню Vogue, артистка розповіла, що після розриву заручин із бейсболістом Алексом Родрігесом отримала електронний лист від Бена, який щойно розірвав стосунки з акторкою Аною де Армас. Аффлек вирішив попередити колишню кохану про те, що дав коментар одному з журналів про неї. Актор написав, що відгукувався про неї лише позитивно.

Читайте також: Як із роками змінювалася зовнішність Олі Полякової — фото

Після цього листа Дженніфер і Бен продовжили спілкування в Мережі. А незабаром почали запрошувати один одного в гості. А вже через півтора роки пара зіграла дві весільні церемонії.

«Очевидно, ми не намагалися вийти на публіку. Але я ніколи не ухилялася від того факту, що я завжди відчувала, що там було справжнє кохання, справжнє кохання. Люди в моєму житті знають, що він був дуже, дуже особливою людиною в моєму житті. Коли ми возз'єдналися, ці почуття все ще були дуже реальними», — сказала Лопес.


Вам буде цікаво прочитати на Ivona: