Астрологи назвали три знаки зодіаку, які не люблять напружуватись навіть заради свого благополуччя. Дізнайтеся, хто очолив антирейтинг головних ледарів гороскопу.

Третє місце — Риби

Читайте також: Втратять усі заощадження: ТОП-3 знаки зодіаку, яких у листопаді-2022 чекає безгрошів'я

Єдине, що не ліньки робити Рибам, — це прикидатися, що вони чимось дуже зайняті. Представники знака хочуть отримати від життя все і відразу, але нічого не роблять для виконання своїх бажань. Будь-яка їхня справа залишається незавершеною, а миття посуду чи прибирання в кімнаті для них справжній геройський вчинок.

Друге місце — Терези

Представники знаку завжди знайдуть відмовку, щоби не виконувати роботу. До того ж їм постійно вдається знайти людину, на яку можна перекладати свої обов'язки.

Терези оточують себе людьми, які приймають рішення замість них і взагалі роблять все. Кращі ліки від лінощів для Терезів — це залишити їх самих на довгий час.

Перше місце — Телець

Тельці знають, що вони ще ті ледарі. Однак вони зовсім не відчувають докорів совісті. Представники знака можуть запізнитися на важливий захід або зовсім його пропустити тільки через те, що їм ліньки було встати після третього будильника.

При цьому Тельці дуже люблять комфортні умови, затишок у будинку, але не готові самі собі його забезпечити. Їхній головний девіз у житті — нехай це зробить хтось інший.


Вам буде цікаво прочитати на Ivona: