Емілі Ратаковскі була помічена в Нью-Йорку лише через кілька годин після того, як вона подала на розлучення зі своїм колишнім чоловіком Себастьяном Беаром-МакКлардом. 31-річна модель була красувалася у білій сукні з довгими рукавами, коли вийшла на захід New York Fashion Week у Нью-Йорку.

Модель записала в TikTok відео про те, що «патріархат не дає місця для існування кохання», і пояснила, як воно ставиться до цього почуття. Вона сказала, що їй сподобалося відео, тому що «за патріархату існує така передумова, що чоловіки «добиваються жінок», «притягують їх», «притягують до себе», начебто вони чимось можуть володіти».

«Що я відчуваю — як нещодавно самотня людина, яка думає про побачення та інше — я дійсно бачила це зі своїми друзями та з розмовами навколо цього», — продовжила вона.

Читайте також: Емілі Ратаковскі розлучається з чоловіком через його невірність

Также відомо, що Емілі подала на розлучення 8 вересня до Верховного суду Манхеттена. Видання Page Six відзначило, що розлучення «було оскаржене, а це означає, що є питання, які потребують судового розгляду».

Зазначимо, що ще в липні повідомлялося про розлучення Емілі та Себастьяна. Також ходять чутки, що він їй зраджував. Колишня пара одружилася чотири роки тому та виховує однорічного сина Сільвестра.


Вам буде цікаво почитати на Ivona: