Читайте також: Наймодніший і найяскравіший образ на листопад: показує Емілі Блант

Днями популярна американська супермодель Емілі Ратаковскі була помічена на вечірці косметичного бренду Code8 Beauty у Нью-Йорку. Для заходу Емілі обрала дуже ефектний та спокусливий образ, який неможливо залишити поза увагою. Ратаковскі одягла асиметричну сукню з напівпрозорої білої тканини, доповнивши її чорними шкіряними чоботями на підборах Stuart Weitzman. Також 31-річна супермодель стильно вклала волосся за допомогою шпильки-крабика — трендового аксесуара цього сезону.

Зазначимо, що чорні чоботи — безпрограшний варіант для осінньо-зимового сезону, адже вони ідеально комбінуються з різними предметами гардероба. Носіть їх з модними джинсами, елегантними костюмами, сукнями, пальтами та з пуховиками.

До речі, зараз в особистому житті Емілі вирують неабиякі пристрасті: після розлучення моделі раз у раз приписують романи з багатьма зірковими красенями. Так, західні ЗМІ подейкують, що нещодавно Ратаковскі почала зустрічатися з колишнім коханим Кім Кардаш'ян — Пітом Девідсоном. Поки що самі зірки цю новину не коментують. Чекаємо на подробиці!


Вам буде цікаво прочитати на Ivona: