Американська модель, дизайнер та акторка Емілі Ратаковскі подає на розлучення із продюсером Себастьяном Бір-Макклардом після чотирьох років шлюбу. Видання PageSix з посиланням на близьке оточення пари повідомило, що причиною розлучення стали зради Себастьяна.

«Так, він зрадив. Він серійний шахрай. Це грубо. Він кобель», — стверджує джерело.

Читайте також: Руслана Писанка померла у Німеччині: причина смерті української акторки

Пізніше ще одне джерело з оточення Ратаковскі підтвердило виданню People розрив стосунків між моделлю та її чоловіком. За словами інсайдера, рішення про розлучення ухвалила Емілі. Наразі зірка зосереджена на вихованні сина Сільвестра, якому нещодавно виповнився рік та чотири місяці.

«Вони недавно розійшлися. Це було рішення Емілі. У неї все гаразд. Вона сильна та зосереджена на своєму синові. Їй подобається бути мамою», — розповів інсайдер.

Представники подружжя поки не давали офіційних коментарів, проте папараці вже встигли помітити, що модель перестала носити обручку.

Нагадаємо, що Ратаковскі та Бір-Макклард одружилися у 2018 році. Цікаво, що до укладення шлюбу пара була знайома два роки, проте зустрічалися Емілі та Себастьян лише кілька тижнів до весілля.


Вам буде цікаво прочитати на Ivona: