Український продюсер Юрій Бардаш, який зрікся України та підтримав країну-агресора Росію, втратив проекти в рідній країні, співробітників, команду, дружбу з багатьма представниками українського шоу-бізнесу, а також другу дружину Єлизавету.

Читайте також: Російська людина, яка бажає перемоги для РФ: Юрій Бардаш зробив сенсаційну заяву про війну

Для Юрія це другий шлюб, перший розпався через його насильство над дружиною Луною. Про це розповів український співак Коля Серга на своїй сторінці у Instagram.

За словами Миколи, Юрій систематично піднімав руку на кохану Луну:

«А чи українець той, хто може підняти руку на жінку? І не просто підняти, а ще й регулярно бити її? Ні, такий хлопець не може бути українським чоловіком. Це типовий росіянин, патріот своєї країни та свого народу. Тож, Юро, є прямі рейси з Тбілісі до Росії», – сказав він.

Читайте також: Юрій Бардаш планує переїхати до РФ і отримати російське громадянство: подробиці

Артист обурився його антиукраїнською позицією та заявив, що Юрій не зрадник України:

«Зрадити можна лише тих, частиною кого ти є. Чи є Юрко українцем? Чи є він частиною українського народу? Людина, яка втекла від війни, як тільки запахло смаженою і коли треба було обирати між совістю та догоджанням? Дії якого насичені злістю та ненавистю, людина, яка говорить з позиції "російського брата", людина, яка пропонує нам капітулювати», – заявив Коля.


Вам буде цікаво почитати на Ivona: