Читайте також: З чим носити яскравий светр, щоб виглядати стильно: модні ідеї від зірок

Must-have прикраси — це те, що актуально завжди і за будь-яких обставин, незалежно від пори року, модних трендів і епохи. Звіртеся з нашим списком — чи всі аксесуари є у вашій скриньці?

Сережки з діамантами

Сережки з діамантами
Сережки з діамантами
Getty Images

Модні тренди змінюють один одного, але діаманти як були «найкращими друзями дівчат» в епоху Мерилін Монро, так і залишилися ними до цього дня. Головне правило, яким потрібно керуватися при виборі дорогоцінного виробу: нехай він буде мінімалістичним. Повірте, діамантів у вухах цілком достатньо для того, щоб прикраса вважалася винятковою.

Перли

Принцеса Діана
Принцеса Діана
Getty Images

Вже багато років перли вважаються символом величі і аристократичності. Вони, як правило, асоціюються з королівською сім'єю та знаменитостями, які є визнаними іконами стилю. Свого часу їх любили включати до своїх образів принцеса Діана, Одрі Хепберн та Грейс Келлі. Намиста, сережки з перлами — це завжди історія про елегантність і стриманість. Якщо у вас досі немає цього аксесуара в скриньці, — час терміново виправляти ситуацію.

Сережки-кільця

Дженніфер Лопес
Дженніфер Лопес
Getty Images

Сережки-кільця — абсолютно незамінний аксесуар, який стане відмінним доповненням до будь-якого образу. Вони завжди виглядають доречно і розкішно, не перевантажуючи аутфіт непотрібними акцентами. До речі, сережки-кільця — улюблена прикраса всесвітньо відомої співачки Дженніфер Лопес. Вона активно їх використовує як у своїх сценічних образах, так і в повсякденних, навіть вирушаючи на тренування до спортзалу.

Витончена підвіска

Підвіска у формі серця
Підвіска у формі серця
Getty Images

Сьогодні вибір підвісок надзвичайно великий: кожен може знайти те, що йому сподобається. Але в якості прикраси поза модними тенденціями варто звернути увагу на мініатюрні геометричні моделі, кулони у вигляді сердець або крапель. Вставка з дорогоцінного каменю нейтрального або яскравого кольору зробить підвіску по-справжньому універсальним аксесуаром.

Пусети

Пусети
Пусети
Getty Images

Такі сережки підходять представницям будь-якого віку. За рахунок своєї лаконічної форми та поєднання з будь-яким стилем і образом пусети залишаються класикою серед цілого різноманіття прикрас. Напевно і у вашому модному арсеналі вони є, правда ж?


Вам буде цікаво прочитати на Ivona: