Читайте також: Діва в смарагді: Ніколь Кідман приголомшила образом у мінісукні

У нью-йоркському Музеї сучасного мистецтва відбулася гучна премія Innovator Awards 2022 від видання WSJ. Захід відвідали багато голлівудських зірок, серед яких найяскравіше сяяла австралійська акторка Марго Роббі. Для червоної доріжки знаменитість вибрала елегантний костюм у білому кольорі від американського бренду Proenza Schouler.

Головною «зіркою» вбрання стали ультрамодні штани кльош з легкої тканини — тренд, який з нами надовго. Подовжений жакет і чорна мереживна сорочка розкішно виглядають у поєднанні зі штаньми. Лише маленький клатч доповнив аутфіт Марго, оскільки і в аксесуарах актриса виявила стриманість. Зверніть увагу, що в такому образі Роббі нагадує одну зі своїх екранних героїнь — Шерон Тейт, яка була іконою стилю у 60-х. Її акторка зіграла в культовому фільмі Квентіна Тарантіно «Одного разу в... Голлівуді», який отримав дві статуетки «Оскар».

До речі, багато шанувальників були здивовані, що на премії Марго з'явилася не в образі від Chanel. Справа в тому, що акторка з 2018 року була обличчям Модного дому, обираючи для різних заходів лише вбрання від знаменитого французького бренду. Цілком імовірно, що їхня співпраця припинилася.


Вам буде цікаво прочитати на Ivona: