Читайте також: Яке взуття обрати на осінь 2022: ТОП-5 головних трендів

Дизайнери цього сезону продемонстрували безмежний політ фантазії, створюючи унікальні варіанти модних сумок. Розповідаємо, на які моделі варто звернути особливу увагу восени 2022 року.

2000-ні

Сумка в стилі нульових
Сумка в стилі нульових
Getty Images

Стиль нульових виразно видно у роботі практично кожного модного бренду. Невеликі моделі на плече, прямокутні і з короткою ручкою — саме ці сумки будуть в гардеробі кожної модниці цієї осені.

Бахрома

Сумка з бахромою
Сумка з бахромою
Getty Images

Елегантна бахрома також прикрасила модні сумки на осінь 2022 року. До речі, бахрому можна по праву вважати «рекордсменкою» з потрапляння до списків головних трендів. У кожному сезоні вона «знаходить» своє почесне місце в аксесуарах, одязі та взутті.

Величезні сумки

Величезна сумка
Величезна сумка
Getty Images

Цей тренд припаде до душі тим, хто любить носити з собою все й одразу. У величезну сумку точно все поміститься! Єдиний момент полягає в тому, щоб гармонійно вписати її в образ, дотримуючись правильних пропорцій.

Півколо

Сумка у формі півкола
Сумка у формі півкола
Getty Images

Вигнутий дизайн сумки — ще один модний тренд осені 2022. Будуть актуальні місткі та м'які моделі зі шкіри, які будуть виглядати стильно та ефектно з будь-яким аутфітом.

Стьобані сумки

Стьобана сумка
Стьобана сумка
Getty Images

М'яка текстура, як і раніше, є ключовою тенденцією сезону, адже вона дає нам як візуальне, так і фізичне відчуття комфорту. Радимо придивитися до стьобаних сумок у бежевому, чорному або зеленому кольорі.


Вам буде цікаво прочитати на Ivona: