Читайте також: Модний образ на жовтень: Джіджі Хадід показує, який головний убір носити прямо зараз

Яскраві чоботи — не базове взуття в жіночому гардеробі, зате вони здатні найкращим чином розбавити і доповнити ваш образ. Головне — дотримуватися кольорових пропорцій, щоб аутфіт не вийшов занадто перенасиченим. Супермоделі Ельза Госк, Емілі Ратаковскі та бізнесвумен Кім Кардаш'ян підкажуть, з чим поєднувати яскраві чоботи, щоб точно не потрапити в «модну» халепу.

З об'ємною сорочкою, як Ельза Госк

Ельза Госк
Ельза Госк
Getty Images

Знаменита шведська супермодель Ельза Госк точно не поспішає піддаватися осінній нудьзі. Зірка обрала незвичайні чоботи в неоновому кольорі, які вона пропонує носити з об'ємною сорочкою смарагдового відтінку. Вийшов дуже яскравий образ, який не вимагає додаткових акцентів. Радимо зверху накинути чорне пальто, щоб не замерзнути.

З пальтом з анімалістичним принтом, як Емілі Ратаковскі

Емілі Ратаковскі
Емілі Ратаковскі
Getty Images

Ще одна всесвітньо відома модель Емілі Ратаковскі також не боїться створювати багатошарові незвичайні луки. Емілі обрала яскраво-червоні чоботи, які поєднує з пальтом та спідницею із зебровим принтом. Пухнаста панама стала цікавим завершенням неординарного аутфіту супермоделі. Зважилися б на такий лук?

З сукнею-піджаком, як Кім Кардаш'ян

Кім Кардаш'ян
Кім Кардаш'ян
Getty Images

Американська бізнесвумен Кім Кардаш'ян вважає, що рожевого забагато не буває. Варто визнати, що ми її повністю в цьому підтримуємо. Для одного зі своїх неймовірних виходів Кім обрала сукню-піджак з гострими плечима, яку вона комбінує з ботфортами в тон на високій шпильці. Доповнили образ срібляста сумка та рожеві рукавички. Чому б не повторити і вам цей розкішний аутфіт?


Вам буде цікаво прочитати на Ivona: