Читайте також: ТОП-5 найкращих жіночих ароматів осені 2022

Стильне взуття — важливий пункт у списку покупок напередодні кожного нового сезону, адже без нього неможливо уявити жоден закінчений образ. Зібрали для вас 5 яскравих моделей, на які обов'язково варто звернути увагу восени 2022 року.

Лофери

Лофери — це однозначна любов всіх модниць. На початку холодного сезону героїні стрітстайлу носять це взуття з сукнями, топами, брючними костюмами та джинсами. Така модель ідеально доповнить затишні осінні образи. До речі, популярна американська супермодель Емілі Ратаковскі обрала коричневі лофери зі шкіри. Беремо на замітку!

Емілі Ратаковскі
Емілі Ратаковскі
Getty Images

Ботильйони на платформі

Ботильйони на високій платформі продовжують бути на вершині модного Олімпу цього сезону. Носити їх можна як зі шкіряними штанами та широкими джинсами, так і з мініспідницями та сукнями.

Ботильйони на платформі
Ботильйони на платформі
Getty Images

Балетки

Цього року в моду повернулися багато трендів гламурної епохи нульових. Універсальні балетки також опинилися серед них. Віддаємо перевагу класичним моделям у чорному або бежевому кольорі. Таке взуття чудово доповнить луки у жіночному стилі.

Балетки
Балетки
Getty Images

Челсі

Челсі — найтрендовіше взуття осіннього сезону. Ці черевики завоювали свою популярність завдяки практичності та стильному вигляду, а також можливості комбінувати їх з різними предметами гардеробу — від штанів до суконь.

Челсі
Челсі
Getty Images

Яскраві кросівки

Яскраві кросівки з 90-х — головні герої цієї осені. Одна з найстильніших супермоделей сучасності Джіджі Хадід носить їх із блискучим топом, штанами в стилі карго з накладними кишенями та подовженим жакетом. У такому трендовому образі захоплені погляди оточуючих вам точно забезпечені.

Джіджі Хадід
Джіджі Хадід
Getty Images


Вам буде цікаво прочитати на Ivona: