Читайте також: Шорти на літо 2022: ТОП-5 головних трендів

Білі джинси — незамінна річ у літньому гардеробі. Вони зручні, універсальні і відправитися в них можна будь-куди. Тільки із чим їх носити? Ми вже зробили для вас добірку стильних поєднань.

З білою сорочкою

Total white — стильний look на всі часи. До того ж, це найпростіший спосіб виглядати жіночно та елегантно влітку. І ще одна перевага — в легкому білому одязі ви почуватиметеся максимально комфортно в спекотні літні дні. Додайте до сорочки з джинсами кеди, босоніжки на зручній платформі або балетки, та вирушайте на прогулянку.

Total white look
Total white look
Pinterest

З топом

У літню спеку найкращою парою для білих джинсів стане легкий топ. Зверніть увагу на топ бандо, який не виходить із моди вже кілька сезонів. Він елегантно відкриває плечі, але залишається підходящою річчю для повсякденних образів.

Білі джинси з топом бандо
Білі джинси з топом бандо
Pinterest

З яскравими аксесуарами

Білі джинси завжди виглядають ефектно. Але якщо ви хочете більш посилити враження, на допомогу прийдуть яскраві аксесуари. Чи то взуття, прикраси, чи сумка можуть бути не просто яскравими — у моді неон та кислотні відтінки.

Білі джинси з яскравими аксесуарами
Білі джинси з яскравими аксесуарами
Pinterest

З річчю у морському стилі

Знаменита американська супермодель Кендалл Дженнер — одна з головних героїнь стрітстайлу, яка знає, як завжди виглядати модно, але при цьому не перенасичувати образ. Вона рекомендує поєднувати білі штани з укороченою футболкою у морському стилі. Такий лук виглядає дуже свіжо та по-літньому.

Кендалл Дженнер
Кендалл Дженнер
Pinterest

З майкою

Універсальне комбо на всі випадки життя. Майку краще вибирати контрастну, щоб не зробити образ нудним. Додайте до цього ансамблю ще шкіряний ремінь, і найстильніший розслаблений аутфіт цього літа готовий.

Білі джинси з майкою
Білі джинси з майкою
Pinterest


Вам буде цікаво прочитати на Ivona: