Читайте також: Як виглядає наймодніша стрижка майбутньої зими: показує Каміла Кабельйо

Індустрія краси не припиняє вражати нас незвичайними змінами: кілька років поспіль широкі густі брови вважалися найпопулярнішими та найкрасивішими, але на зміну їм прийшов новий тренд — сподобається він не всім. Б'юті-експерти відзначили, що мода на натуральність розвиватиметься з подвоєною силою, тому наступного року прозорі брови будуть на піку популярності.

Прозорі брови - тренд 2023
Прозорі брови - тренд 2023
pinterest. com

У чому перевага знебарвлених брів?

Знаменита британська візажистка Ісамайя Френч в інтерв'ю Vogue каже, що люди не розуміють важливість брів, поки не втратять їх. За допомогою брів людина висловлює свої емоції, а також набуває свою унікальну особистість. Після першого знебарвлення брів можна навіть не завжди впізнати себе у дзеркалі. Прозорі брови — це можливість ненадовго побути начебто іншою людиною.

Модні брови 2023
Модні брови 2023
pinterest. com

Для того, щоб досягти стильного ефекту, візажисти рекомендують фарбувати брови в максимально світлий колір. Звичайно, цей тренд не зовсім новий. Деякі зірки цього року вже «випробували» його на собі. Так, наприклад, у супермоделі Кендалл Дженнер на заході «Met Gala 2022» були освітлені білі брови у поєднанні з класичним нюдовим макіяжем.

Кендалл Дженнер
Кендалл Дженнер
instagram.com/kendalljenner

Також цю тенденцію часто демонструє на показах ще одна модель — Джіджі Хадід.

Якщо ви любите різні б'юті-експерименти, можна спробувати і собі зробити такі брови. Єдиний момент: не варто освітлювати брови в домашніх умовах, а краще звернутися за допомогою до професійного бровіста.


Вам буде цікаво прочитати на Ivona: