Читайте також: ТОП-5 основних правил літнього макіяжу

Літо — найкращий час, щоб зважитися на найяскравіший макіяж, на який давно не вистачало часу та сміливості. І коли, як не зараз? Щодня ми знаходимося в стані стресу та тривожності, тому потрібно трохи відволікатися та радувати себе дрібницями. Чому б не купити нову помаду, наприклад? Саме ту, про яку так давно мріяли. А ми розповімо, на який відтінок слід звернути увагу цього сезону.

Модна помада літо 2022
Модна помада літо 2022
Freepic

Один із найпопулярніших кольорів цього літа — фуксія. Всього однієї помади буде достатньо для створення яскравого образу, навіть не слід робити макіяж очей. Перевага насиченої помади в тому, що вона зі швидкістю світла може перетворити повсякденний образ на святковий. Також радимо придивитися і до інших неонових відтінків — помаранчевого чи фіолетового, які підійдуть для найвідважніших.

Роузі Гантінгтон-Вайтлі
Роузі Гантінгтон-Вайтлі
Getty Images

Британська модель Роузі Гантінгтон-Вайтлі та американська співачка Аріана Ґранде опинилися серед перших, хто приміряв на себе б'юті-тренд цього літа. Також зазначимо, що помаду найкраще вибирати в матовій текстурі, оскільки вона не тече і щільніше тримається на губах, що особливо важливо у спекотні літні дні.

Аріана Ґранде
Аріана Ґранде
Getty Images


Вам буде цікаво прочитати на Ivona: