Регулярне зволоження

Косметологи постійно твердять про те, що на стан шкіри впливає зволоження. Потрібно регулярно наносити тонік і зволожуючий крем, а також не забувати про водний баланс — в середньому людина повинна випивати два літри води на день. А найкраще — води з лимоном, адже вона не тільки зволожить шкіру, а й прискорить метаболізм, що допоможе позбавитися від ненависних висипів.

Вода з лимоном
Вода з лимоном
freepik.com

Менше цигарок, алкоголю та стресу

Про це знає кожен, що шкідливі звички найгіршим чином позначаються на нашій шкірі. Якщо ви хочете мати гарну і здорову шкіру, слід відмовитися від алкоголю в непомірних кількостях, цигарок і менше наражати свій організм на стрес — більше гуляйте на свіжому повітрі і висипайтеся. Як би банально не звучало, але здоровий восьмигодинний сон робить дива та прекрасним чином впливає на стан шкіри у тому числі.

Регулярно змінюйте наволочки

На стан шкіри також впливає постільна білизна, з якою вона стикається протягом того часу, що ми спимо. Тому так важливо не забувати її регулярно міняти. Також зверніть увагу на матеріал білизни. Найкраще для шкіри підійде м'яке шовкове.

Регулярно змінюйте постільну білизну
Регулярно змінюйте постільну білизну
freepik.com

Ліфтинг-гімнастика

Вам вистачить 5 хвилин, щоб навіть у домашніх умовах зробити шкіру більш підтягнутою. Для цього потрібно виконати таку вправу. Розігрійте в долонях невелику кількість антивікового крему, сядьте рівно, лікті поставте на коліна, обличчя покладіть на долоні. Розслабте шию та утримуйте вагу голови руками. Притисніть основу долонь до чола, а потім перемістіть їх на нижні орбітальні кісточки (на 1-2 см нижче очей), щоб долоні повністю заплющували очі. Утримуйте позицію 10 секунд. Пересуньте долоні на щоки. Утримуйте 10 секунд.

Обхопіть овал обличчя, з'єднавши зап'ястя під підборіддям, і зачекайте ще 10 секунд. Потім на той самий час перемістіть долоні на вуха і утримуйте голову на вазі. Зрештою, перемістіть руки на шию і злегка натисніть, щоб стимулювати лімфатичну циркуляцію. Повторюйте цю вправу регулярно для покращення тонусу шкіри.


Вам буде цікаво прочитати на Ivona: