Вже 76 днів кривавої та страшної війни України з Росією, в якій росіяни всіляко знущаються з українських дітей, людей похилого віку, чоловіків і жінок. У цій війні воюють не тільки військові, а й зірки, які пішли в армію, або ведуть інформаційну війну.

Читайте також: ТОП-10 российских звезд, поддержавших Украину

Багато українських зірок продовжують волонтерити, виступати для підтримки українців та записувати нові треки, щоб нагадувати про свою країну за кордоном, але є й ті, які вирішили проігнорувати смерті українців і вдати, ніби війни не існує. Причини різні: страх втратити російських передплатників у соціальних мережах, побоювання отримати заборону на в'їзд до РФ, яку отримали багато українських зірок, страх втратити гроші, премії чи майданчик для виступів у Росії.

Ivona пропонує ознайомитися з українськими знаменитостями, які мовчать про війну в Україні і продовжують розважати росіян:

Софія Стужук

Одна з найвідоміших блогерів України Софія Стужук оскандалилася ще у перші тижні війни своєю мовчазністю. Але все-таки Стужук висловилася, обминаючи гострі кути з текстом: "Я за мир".

Читайте також: Птушкину, Данилко и Лободе запретят въезд в Россию на 50 лет — СМИ

Після масової атаки в мережі та блокування всіх її акаунтів дівчина спробувала себе виправдати, стверджуючи, що не розуміється на політиці, тому нічого не може прокоментувати. Пізніше вона таки визнала, що в Україні триває війна, а напала на нас Росія, але вже було пізно. Шанувальники охрестили її зрадницею.

MARUV

Українська співачка MARUV вдає, що в Україні немає війни. З першого дня вторгнення вона жодного разу не прокоментувала весь той жах, який відбувається з українськими людьми.

Анна Седокова

Таку саму позицію зайняла і екс-солістка "ВІА Гри" Ганна Седокова, яка розважається зі своїм молодим чоловіком, заплющуючи очі на напад Росії на Україну.

Ані Лорак

Ще одна відома мовчазність – українська співачка Ані Лорак, яка мовчить про війну з першого дня вторгнення. Також відомо, що співачка скасувала свої концерти в Росії, але запланувала тур Німеччиною. Іншої інформації про неї немає.

Артур Пиріжков

Епатажний артист Артур Пірожков також мовчить про звірства окупантів в Україні, тим самим розгнівавши українських зірок, які закликали позбавити Пирожкова українського паспорта.

Регіна Тодоренко

Українська ведуча та співачка Регіна Тодоренко виправдовує своє мовчання другою вагітністю та різними політичними поглядами з чоловіком, називаючи себе аполітичною. Вона не обговорює війну в Україні, щоби не провокувати в сім'ї конфлікти.

Йолка

Співачка Ялинка вперто мовчить про війну в Україні, вдаючи, що її взагалі немає. Вона виступає на корпоративах у країні-агресорі і навіть не намагається розповісти правду своїм шанувальникам.

Анна ASTI

Уродженка Черкас Ганна ASTI також вдає, що нічого не відбувається в її рідній Україні. Натомість вона знімає кліпи з путіністом Філіппом Кіркоровим і співає про кохання.

Наташа Корольова

Поки російські солдати цинічно стріляють у безневинних людей в Україні, екс-киянка Наташа Корольова спокійно веселиться у Москві. Водночас, її чоловік-рашист Сергій Глушко робив скандальні пропагандистські заяви, підтримуючи звірства путінських окупантів в Україні.

Таїсія Повалій

Українська співачка Таїсія Повалій із 24 лютого жодного слова не сказала про кровопролитну війну на її Батьківщині, проте продовжила виступати на РФ. 9 травня вона на синьо-жовтому фоні та декорацій у кольорах георгіївської стрічки, яку так люблять носити рашисти, заспівала українську пісню сотням російських генералів, які дають накази знищувати Україну та її громадян.

Artik

У день, коли розбомбили Харків, рідне місто українського виконавця Artik (Артем Ігорович Умріхін), він презентував альбом.

Нонна Гришаєва

Одеситка Нонна Гришаєва вирішила прокоментувати вторгнення Росії до України. Актриса та зірка "Татчиних доньок" назвала війну в Україні сімейним конфліктом і хоче примирення з Росією.

Лоліта Мілявська

58-річна співачка Лоліта Мілявська, яка народилася в Мукачеві, у перший день війни записала відео, в якому закликала до миру, адже "нічого у Всесвіті немає дорожчого за спокій рідних". У Києві війна застала її доньку Єву та матір Аллу Дмитрівну. Проте, як тільки співачці 12 березня вдалося вивести своїх родичів до Росії, вона повернулася до звичайного життя. За весь час війни співачка жодного разу не назвала війну в Україні війною та не висловила слів підтримки українцям, окрім "світу у всьому світі".

Любов Успенська

Королева шансону та уродженка Києва також вирішила зайняти "нейтральну позицію". У соцмережах вона ділиться фото зі своєю донькою, доки російські військові вбивають дітей в Україні.

Оксана Марченко

Телеведуча Оксана Марченко - дружина проросійського нардепа від ОПЗЖ Віктора Медведчука зрадила Україну, як і її чоловік - кум Путіна. Вони намагалися допомогти Путіну зробити з України Новоросію.

Джиган

Уродженець Одеси репер Джиган теж прийняв позицію "нейтралітету", навіть виконавець вирішив зробити вигляд, що й зовсім нічого не відбувається.

Зазначимо, що цей список можна продовжувати та продовжувати.


Вам буде цікаво почитати на Ivona: