Навчати дитину іноземній мові варто з раннього віку. По-перше, діти лише до 7 років мають здатність засвоювати іноземну мову як рідну, тобто вільно розмовляти і думати англійською, французькою або німецькою. По-друге, у дітей, які з дитинства вивчають іноземну мову, краще розвинена концентрація та пам'ять, хоч це відбувається несвідомо, але мозок концентрується на сприйнятті та обробці інформації вдвічі активніше. А щоб вивчати іноземну мову дитині було весело та цікаво, важливо грамотно підібрати мовні курси, про які ми теж зараз поговоримо.

Дві основні причини ми опосередковано обговорили. Але хочеться ще трохи зупинитися на концентрації дітей при вивченні англійської. Діти, які вивчають англійську, будуть уважнішими на уроках у школі, їм буде набагато легше адаптуватися до вивчення інших предметів, акумулювати знання та застосовувати їх. Ще один важливий момент — свобода та розкутість у комунікації. Мовні курси Oratorica, які проводяться в максимально дружній, затишній та веселій атмосфері, дозволять дітям не боятися проявити себе, розповісти про свої захоплення та самореалізуватися вже з раннього віку.

Так ми дійшли четвертої причини — широкий вибір шкіл. Припустимо, ви вирішили, що ваше маля вивчатиме англійську мову в Одесі, при цьому ви розглядаєте для нього хорошу школу, куди дітей беруть тільки після тестування. Таким чином ви автоматично збільшуєте шанси свого малюка на спокійне та впевнене проходження всіх тестів та успішне зарахування до статусного навчального закладу. Те саме стосується й вищої освіти. Вільно володіючи англійською мовою, абітурієнт може претендувати на гранти, які повністю покриють всі витрати на навчання у провідних світових вишах. А найсучасніша система навчання Cambridge, за якою працюють педагоги мовних курсів Oratorica, буде для нього звичною та зручною для сприйняття.

Зараз давайте коротко позначимо переваги мовних курсів Oratorica для вашого малюка:

  1. Діти вивчають англійську мову у форматі гри, для них це стає не рутинним завданням, а можливістю весело та цікаво проводити час з однолітками.
  2. Навчальні програми підбираються індивідуально під кожну дитину після проходження спеціального тестування. Після чого його визначають у групу, де йому буде комфортно комунікувати та реалізовувати свій потенціал.
  3. Висококваліфіковані педагоги, які допоможуть розкрити сильні сторони дитини, полюбити іноземну мову та покажуть, що навчання може бути легким та результативним.
  4. Зручний формат занять офлайн у спеціально обладнаних аудиторіях, або ваша дитина може навчатися на курсі англійської онлайн з будь-якої точки світу та у зручний для батьків та малюка час.
  5. Безкоштовне пробне заняття, яке допоможе вам переконатися, що ви зробили правильний вибір, прийшовши вивчати англійську мову в Oratorica.


Ось ми підійшли до останньої, п'ятої, але не менш важливої ​​причини почати вивчати англійську мову з дитинства. А саме вміння сприймати іноземну мову на слух, яке допоможе малюку в майбутньому з легкістю освоїти будь-яку іншу мову. Це також дозволить подорожувати без будь-яких комунікаційних бар'єрів. Вивчати літературу, дивитися фільми мовою оригіналу, тим самим розширюючи кругозір і відкриваючи для себе безмежні можливості для саморозвитку.

Вивчення англійської мови з дитинства є дуже важливою та довготривалою інвестицією у розвиток малюка, важливість якої ви зможете відстежувати протягом усього життєвого шляху вашої дитини.

Якщо у вас залишилися питання або ви хочете записатися на безкоштовне пробне заняття, чекаємо на ваші запити за телефоном +380950532469 або  за електронною поштою info@oratorica.com.ua.


Вам буде цікаво почитати на Ivona: